Manageyourmedia

Narrowcasting etalageschermen

Wil je opvallen bij het winkelend publiek, passanten verleiden om jouw winkel te betreden, of jouw complete assortiment aan voorbijgangers tonen? Maak dan gebruik van narrowcasting etalageschermen. Plaats losse schermen met verschillende content, of creëer een videowall in de etalage waarmee je direct de aandacht trekt.

VERLEID Jouw KLANTEN MET NARROWCASTING IN DE ETALAGE

Passerende klanten wil je verleiden om binnen te komen door jouw etalage aantrekkelijk in te richten. Narrowcasting kan prima toegepast worden in etalages, waardoor je de aandacht trekt en passanten verleidt om even te blijven kijken om vervolgens binnen te komen.

Standaard narrowcasting schermen zijn perfect voor het tonen van jouw content binnen, waar je geen invloed ervaart van omgevingslicht. Ga je narrowcasting toepassen in de etalage, dan adviseren wij om gebruik te maken van narrowcasting etalageschermen.

Wil je weten hoe je passanten verleidt om binnen te komen, neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

NARROWCASTING ETALAGESCHERMEN MET ULTRAHOGE HELDERHEID

Narrowcasting etalageschermen zijn voorzien van high brightness, een hogere lichtopbrengst, zodat de content altijd goed zichtbaar is. Deze etalageschermen laten jouw boodschap, ondanks bijvoorbeeld een felle zon, toch nog schitteren. Narrowcasting etalageschermen maken een groot verschil in de manier waarop jouw boodschap bekeken wordt. De schermen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op plekken waar veel omgevingslicht aanwezig is.

BETER BESTAND TEGEN WARMTE

Narrowcasting etalageschermen zijn niet alleen ideaal in gebruik wanneer je te maken hebt met storend omgevingslicht, ook de warmte is een factor om rekening mee te houden. Schermen die dagelijks in een warme etalage in de zon staan, kunnen snel oververhit raken, en kunnen hierdoor eerder gebreken gaan vertonen. Onze narrowcasting etalageschermen zijn bestand tegen de blootstelling van voortdurende warmte en hebben hierdoor een langere levensduur.

MULTIFUNCTIONELE NARROWCASTING ETALAGESCHERMEN

Narrowcasting etalageschermen zijn ook uitermate geschikt om toe te passen in ruimtes waar veel verschillende lichtinvallen zijn, of waar het publiek vanuit verschillende hoeken goed naar beeldschermen moet kunnen kijken.

Voor onze klant, De Rotterdam, hebben wij deze schermen gebruikt voor de informatievoorziening van de bezoekers. De muren zijn voorzien van grote beeldschermen met een haarscherpe weergave van zowel dichtbij als veraf. Hierdoor kunnen bezoekers bij wisselende lichtinvallen, of wanneer er veel publiek aanwezig is, toch alle beschikbare informatie raadplegen. Bekijk het volledige project voor een impressie.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

EEN NARROWCASTING ETALAGESCHERM VS EEN STANDAARD NARROWCASTING BEELDSCHERM

De LCD-monitoren van onze narrowcasting etalageschermen gebruiken een achtergrondverlichting om het vloeibare kristallen scherm te verlichten en een beeld te produceren. Je kunt dit vergelijken met een glas-in-loodraam. Wanneer het licht vóór het scherm feller is dan het tegenlicht, dan is het beeld op het scherm niet helder. Door de verhoging van het licht achter het scherm, prikt het beeld door het omgevingslicht heen en produceert een helder en zichtbaar beeld. Hierin wijkt dus een narrowcasting etalagescherm af van een standaard narrowcasting LCD-scherm.

COMBINEER DE NARROWCASTING ETALAGESCHERMEN MET ONZE ANDERE TOEPASSINGEN

Manageyourmedia levert complete narrowcasting oplossingen voor in de winkel, in de etalage en buiten de winkel. Een narrowcasting mediaspeler, schermen, een contentmanagementsysteem voor de meest creatieve content, het beste advies en ondersteuning bij installatie en storingen. Wij komen graag bij jou langs voor advies op maat en beantwoorden dan al jouw vragen.

Boek een gratis inspiratiesessie of een narrowcasting pilot en raak direct overtuigd van de kracht van narrowcasting.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van narrowcasting, bekijk dan onze projecten.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE NARROWCASTING OPLOSSINGEN

Narrowcasting is de manier om je bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van narrowcasting:
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.

Narrowcasting etalageschermen projecten

Hieronder ziet u onze meest recente Narrowcasting etalageschermen projecten. Zo kunt u zien hoe onze oplossingen in de praktijk eruit komen te zien.

Teruplast

Teruplast

TECHNISCHE GROOTHANDEL MET PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS
Bekijk het project

Servicestation Kok

Servicestation Kok

Bij ons is uw auto in goede handen
Bekijk het project
Bekijk alle Narrowcasting etalageschermen projecten
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu