Manageyourmedia

Rechten-inclusieve muziek België

Muziek pakketten voor afspeellocaties in België

Bij Manageyourmedia zit uw muziekspeler inbegrepen in de verschillende muziek pakketten. Na afloop van de gekozen abonnements periode bent u eigenaar van deze muziekspeler. Gaat deze muziekspeler tijdens die periode kapot dan vervangen wij deze plug&play voor een nieuwe speler. Na de afgesproken abonnementsperiode bepaald u of u door wilt gaan en betaald u alleen nog het standaard abonnementstarief.

Wij bieden verschillende muziekstijlen aan, waarbij wij werken met standaard afspeellijsten. Is een op maat gemaakte afspeellijst gewenst, dan kunnen wij hier natuurlijk ook in voorzien. 

Voor de rechten-inclusieve muziek werken wij samen met een grote Zweedse organisatie, waardoor wij uit een wereldwijde bibliotheek kunnen putten van ruim 25.000 nummers in verschillende categorieën.

MYM Music Bronze

€ 29,-

per maand
 • Standaard playlists met rechten-inclusieve muziek
 • Muziekspeler + installatie op locatie
 • Halfjaarlijkse updates muziek
 • Abonnement van 36 maanden
Meer informatie

MYM Music Silver

€ 35,-

per maand
 • Standaard playlist met rechten-inclusieve muziek
 • Muziekspeler + installatie op locatie
 • Halfjaarlijkse updates muziek
 • Abonnement van 24 maanden
Meer informatie
Meest gekozen

MYM Music Gold

€ 39,-

per maand
 • Naast standaard ook custom playlists met rechten-inclusieve muziek
 • Muziekspeler + installatie op locatie
 • Kwartaal updates muziek
 • Abonnement van 12 maanden
Meer informatie

Audio hardware

Wij leveren en instaleren ook Audio hardware van verschillende professionele merken. Dus bent u op zoek naar luidsprekers, zowel voor binnen als buiten, versterkers, microfoons, volumeregelaars etc. dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

10% korting op al onze hardware !

LUISTER HIER NAAR EEN MIX VAN RECHTEN-INCLUSIEVE MUZIEK

00:00
00:00
00:00
00:00
00:00
00:00

Het gebruik van onze rechten-inclusieve muziek biedt een legale, kosteneffectieve en flexibele oplossing voor het creëren van een aangename sfeer voor uw klanten en gasten in België.

Juridische naleving

Rechtenvrije muziek betekent dat de muziek geen auteursrechten of licentiekosten heeft. Door rechtenvrije muziek te gebruiken, voorkom je juridische problemen en zorg je ervoor dat je in overeenstemming bent met de wetgeving op het gebied van auteursrechten.

Kostenbesparing

Het vermijden van licentiekosten voor commerciële muziek kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor een winkel. Rechtenvrije muziek biedt een betaalbare optie voor achtergrondmuziek zonder doorlopende betalingen aan auteursrechthouders.

Wat zijn de voordelen van rechtenvrije muziek?

Het gebruik van rechtenvrije muziek in de retailsector biedt verschillende voordelen:

Juridische Conformiteit:

Het gebruik van rechtenvrije muziek zorgt ervoor dat winkels en retailers in overeenstemming zijn met auteursrechtenwetten. Hierdoor worden juridische complicaties en boetes vermeden die kunnen ontstaan als gevolg van het spelen van niet-gelicentieerde muziek.

Kostenbesparing:

In vergelijking met het verkrijgen van licenties voor populaire commerciële nummers kan het gebruik van rechtenvrije muziek aanzienlijk goedkoper zijn. Dit is vooral relevant voor kleinere winkels met beperkte budgetten.

Aanpasbaarheid aan Merk en Doelgroep:

Winkels kunnen rechtenvrije muziek selecteren die past bij hun merkidentiteit en de voorkeuren van hun doelgroep. Dit draagt bij aan een consistente merkbeleving en kan de algehele sfeer in de winkel verbeteren.

Flexibiliteit in Afspelen:

Winkels kunnen rechtenvrije muziek gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals achtergrondmuziek, specifieke promoties of seizoensgebonden campagnes. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit in de presentatie van muziek.

Voorkomen van Onderbrekingen:

Door rechtenvrije muziek te gebruiken, worden onderbrekingen in de muziekstroom voorkomen vanwege licentiegeschillen of het verwijderen van niet-gelicentieerde muziek.

Aanpasbare Speellijsten:

Winkels kunnen speellijsten aanpassen aan verschillende tijden van de dag, seizoenen of specifieke evenementen. Hierdoor kunnen ze de sfeer in de winkel beter beheersen en afstemmen op de behoeften van klanten.

Consistente Ervaring:

Het gebruik van rechtenvrije muziek helpt bij het handhaven van een consistente en professionele ervaring in de winkelomgeving. Consistente muziek kan bijdragen aan het creëren van een herkenbare sfeer die klanten associëren met het merk.

Gemakkelijke Integratie met Narrowcasting:

Het gebruik van rechtenvrije muziek in de retailsector biedt verschillende voordelen:Voor winkels met narrowcasting (het tonen van specifieke content op schermen) kunnen rechtenvrije muziek en visuele content eenvoudig worden geïntegreerd voor een gecoördineerde merkbeleving.
Samengevat dragen rechtenvrije muziek in de retailsector bij aan juridische naleving, kostenbesparing, merkconsistentie en een aangename winkelervaring voor klanten.

Wat is rechtenvrije muziek?

"Rechtenvrije muziek" verwijst naar muziek waarvan de rechten zijn vrijgegeven of waarvoor de rechten zijn gekocht, zodat gebruikers bepaalde handelingen met de muziek kunnen verrichten zonder inbreuk te maken op auteursrechtenwetten. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

Auteursrechtenvrij:

In het algemeen betekent dit dat de componist of maker van de muziek ervoor heeft gekozen om af te zien van bepaalde rechten en anderen toestemming heeft gegeven om de muziek te gebruiken zonder royalty's te betalen.

Gelicentieerd voor gebruik:

Soms betekent 'rechtenvrij' eenvoudigweg dat de muziek beschikbaar is voor gebruik onder een specifieke licentie. Deze licenties variëren en kunnen verschillende beperkingen hebben, zoals het niet kunnen gebruiken van de muziek voor commerciële doeleinden.

Het is belangrijk om de specifieke voorwaarden van de rechtenvrije muziek te controleren, omdat deze kunnen variëren. Bij sommige rechtenvrije muziek moet je misschien nog steeds de bron vermelden, terwijl andere muziek volledig vrij is voor alle soorten gebruik. Het belangrijkste is dat je je bewust bent van de rechten en beperkingen om mogelijke juridische problemen te voorkomen.

Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu