Manageyourmedia

Narrowcasting beeldschermen

De beeldschermen die gebruikt worden voor narrowcasting, zijn niet de standaard computerschermen of normale televisies. Voor narrowcasting wordt gebruik gemaakt van speciale narrowcasting beeldschermen. Narrowcasting beeldschermen hebben veel verschillende specificaties. Afhankelijk van de content die je gaat uitzenden, pas je hierop jouw beeldscherm aan.

Narrowcasting beeldschermen afgestemd op commercieel gebruik

Narrowcasting beeldschermen zijn speciaal ontwikkeld voor commercieel gebruik. Belangrijke aspecten bij commercieel gebruik zijn de helderheid van het beeld, het design en de levensduur.

Helder beeld

Een helder beeld is belangrijk. Narrowcasting beeldschermen hebben een hogere lichtopbrengst en een helder en duidelijker beeld dan bijvoorbeeld een normaal tv-scherm. Hierdoor komt er meer detail in het beeld en komt jouw boodschap beter over. Daarnaast zorgt de helderheid van het beeld ervoor dat narrowcasting schermen in elke ruimte geplaatst kunnen worden. Of het nu gaat om een ruime lichte entree of een knus restaurant.

Een stijlvol design

Narrowcasting beeldschermen hebben geen zichtbaar logo van de fabrikant op de schermranden, ook zijn er geen hinderlijke aan/uit- knoppen te zien. De bedrading kan weggewerkt worden, en in combinatie met zeer slanke schermranden is elk narrowcasting beeldscherm een stijlvolle eyecatcher op jouw locatie.

Lange levensduur

Jouw narrowcasting beeldschermen zenden de hele dag uit. Een normale tv is gebouwd met een bepaald aantal uitzenduren. Het aantal uitzenduren van een narrowcasting beeldscherm, en dus de levensduur, ligt veel hoger. De prijs van narrowcasting beeldschermen ligt in aanschaf hoger dan een normale tv, maar ze gaan dan ook veel langer mee.

Veel elektrische apparaten worden heet bij langdurig gebruik, wat de levensduur kan verkorten. Narrowcasting beeldschermen zijn speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik en zullen dus niet warm worden na een dag (of langer).

Enorm veel keuze in Narrowcasting beeldschermen

Bij de keuze van een narrowcasting beeldscherm heb je veel verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en diktes, de mogelijkheid om enkele schermen uit te breiden tot een videowall, een touchscreen, of je kunt kiezen voor een narrowcasting beeldscherm met ingebouwde mediaspeler.

Het kiezen van het juiste Narrowcasting beeldscherm

Omdat er zo enorm veel mogelijkheden zijn op het gebied van narrowcasting beeldschermen geven we graag enkele tips:
  • Kies voor de juiste resolutie bij de juiste schermgrootte, een groter scherm betekent niet per definitie een beter beeld
  • Houdt rekening met de afstand van de kijker tot het scherm
  • Narrowcasting beeldschermen kunnen voorzien zijn van achtergrondverlichting, landscape of portrait, verzeker je ervan dat de achtergrond verlichting hierop aangepast kan worden. In de meeste gevallen zijn professionele narrowcasting beeldschermen zo geprogrammeerd dat de achtergrond verlichting zich aanpast.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Interactieve Narrowcasting beeldschermen

Een narrowcasting beeldscherm kan geleverd worden als touchscreen. Hierdoor maak je van jouw content interactieve content. Door gebruik te maken van interactieve narrowcasting beeldschermen, daag je de bezoeker uit om een reactie achter te laten of de bezoeker kan zelf op een eenvoudige manier informatie opvragen.

Praxis maakt gebruik van interactieve narrowcasting beeldschermen. De bezoekers van de praxis kunnen met behulp van deze beeldschermen hun eigen Cando binnendeur samenstellen. Lees hier meer over.

Krijg meer informatie van onze specialisten

Welk beeldscherm het beste past op jouw locatie, vertellen we je graag. Boek vandaag nog een gratis inspiratiesessie en wij komen bij je langs om je te informeren over de mogelijkheden en al je vragen te beantwoorden.

Gratis Narrowcasting pilot

Test nu gratis welk narrowcasting beeldscherm geschikt is voor jou en jouw bezoekers. Manageyourmedia biedt de mogelijkheid om gratis narrowcasting uit te proberen. De narrowcasting pilot geeft je de beschikking over een volledige narrowcasting set die wij kosteloos bij jou plaatsen. Zo ontdek je zelf de voordelen van narrowcasting.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE NARROWCASTING OPLOSSINGEN

Narrowcasting is de manier om jouw bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van narrowcasting:
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.

Narrowcasting beeldschermen projecten

Hieronder zie je onze meest recente Narrowcasting beeldschermen projecten. Zo kun je zien hoe onze oplossingen in de praktijk eruit komen te zien.

The Maxx

The Maxx

The Maxx: de beste indoor activiteiten
Bekijk het project

Beautybar Baarn

Beautybar Baarn

Alles zo natuurlijk mogelijk is ons streven
Bekijk het project
Bekijk alle Narrowcasting beeldschermen projecten
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu