Manageyourmedia

The Maxx: de beste indoor activiteitenvoor bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of gewoon een gezellig dagje uit in Veenendaal.

“Gewoon goed en het werkt. Het scheelt veel tijd, ik word snel en goed geholpen door de technische dienst en klantenservice.” - Eric Achterberg

Vraag:

The Maxx was op zoek naar een workaround om vanaf één punt meerdere schermen van tevoren in te kunnen plannen met specifiek gerichte content. Doordat de schermen door het hele pand hangen, op meerdere locaties, zou één aanstuurpunt optimaal zijn voor het overzicht. Op alle drie de locaties, de entree, de horeca en het bowlingcentrum, willen zij verschillende soorten content kunnen tonen.

Het op afstand kunnen inplannen van acties tot welkomstboodschappen is van groot belang, met het oog op het bowling centrum dat een flink stuk verderop ligt. Tevens lag er de vraag of er met zo min mogelijk extra hardware gewerkt kon worden

De oplossing die de klant voorheen gebruikte zorgde voor ergernis doordat deze vaak crashte en herstart moest worden. Ook werd deze per scherm vanaf een usb stick aangestuurd in plaats van op afstand en kon er niet voor een langere periode ingepland worden.

Oplossing:

Manageyourmedia heeft voor de entree, het horeca gedeelte en het bowlingcentrum een volwaardige narrowcasting oplossing aangeboden. Hierdoor kan er op afstand, van tevoren, per gekozen tijdvak en per gedeelte, content ingepland worden.

Bij de entree gaat dit bijvoorbeeld om het gepersonaliseerde verwelkomen van groepen of onder de aandacht brengen van acties.

In het horeca gedeelte houdt dit in dat er horeca gerelateerde content kan worden getoond. Er hangen 4 schermen welke nu aangestuurd worden door 1 mediaspeler in combinatie met een HDMI switch. Op deze manier is er slechts 1 mediaspeler nodig en dus ook maar 1 abonnement.

Het bowlingcentrum heeft 14 banen met 21 schermen, waarvan er nu 7 gebruikt worden voor de narrowcasting. Op deze schermen wordt er reclame getoond over bowling acties, groepen en hapjes met drankjes. Ook deze schermen worden aangestuurd door 1 mediaspeler met maar 1 abonnement.

Resultaat:

De experts van Manageyourmedia hebben The Maxx volledig voorzien van een professionele narrowcasting oplossing. Door slim gebruik te maken van de beschikbare hardware en een klein aantal mediaspelers voldoet de oplossing aan de vraag van The Maxx en kunnen ze toch alle schermen op afstand aansturen.

Aangezien de klant beschikt over een eigen technische dienst hebben wij alleen de hardware plug & play hoeven af te leveren. Direct na de installatie hebben wij een online CMS-training aan de klant gegeven en hierdoor kunnen zij nu lezen en schrijven met ons CMS. Dit levert niet alleen mooie beelden op maar zorgt ook voor duidelijkheid richting hun gasten en efficiëntie voor hun medewerkers.

Klantinformatie

Indoor Activiteiten? GO TO THE MAXX! De leukste locatie voor indoor uitjes en de ultieme plek voor avontuur en ontspanning, dat is The Maxx Veenendaal. Tijdens een bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit! Geniet samen met jouw collega’s, familie of vrienden van het diverse aanbod aan activiteiten.
The Maxx
Branche: 

Narrowcasting beeldschermen

Narrowcasting beeldschermen zijn speciaal ontwikkeld voor commercieel gebruik. Belangrijke aspecten bij commercieel gebruik zijn de helderheid van het beeld, het design en de levensduur.

Narrowcasting beeldschermen
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu