Manageyourmedia

Stimuleren met Narrowcasting

Narrowcasting maakt bezoekers nieuwsgierig, zij willen meer weten over jouw product, dienst of de service die je levert. Heb je eenmaal de aandacht van jouw bezoekers, dan kun je gaan stimuleren met narrowcasting. Je toont de bezoeker de juiste beelden, in de sfeer die past bij jouw doelgroep en met de look en feel die jouw organisatie zo herkenbaar maakt.

Stimuleren met Narrowcasting door krachtige content

Krachtige content is de manier om jouw imago te tonen. Je toont waar je merk voor staat, hoe jouw product of dienst past bij de levensstijl van de bezoeker en je creëert het gevoel en de sfeer die bij je past. Deze krachtige content zal je gaan helpen bij het stimuleren met narrowcasting.

Stimuleren met narrowcasting kan toegepast worden in elke branche en op elke locatie:

Stimuleren in de retail

Stimuleer de klant om tot aankoop over te gaan door content uit te zenden die past bij jouw doelgroep en bij de producten die je verkoopt. Door klanten te laten zien waar ze jouw producten voor kunnen gebruiken, of mee kunnen combineren, stimuleer je ze om een extra aankoop te doen of je haalt de twijfelaars over de streep. Stimuleren met narrowcasting binnen de retail doe je ook door passanten al buiten je winkel te laten zien wat je verkoopt. De juiste content trekt de aandacht van deze passant en doet hem besluiten om bij jou binnen te komen.

Stimuleren met Narrowcasting in de horeca

De horecaondernemer wil zijn bezoeker voorzien van lekker eten, een heerlijk drankje en een ontspannen sfeer. Met narrowcasting stimuleer je deze ontspannen sfeer, terwijl je op hetzelfde moment je volledige menu kunt tonen aan je bezoekers. Wil jij als horecaondernemer een gezonde leefstijl promoten, dan kun je de bezoeker stimuleren met behulp van de juiste narrowcasting content, om die gezonde keuze te maken. Waar jij voor staat als horecaondernemer, en wat je wilt overbrengen aan je bezoekers, verwerk je in creatieve content die volledig past bij de look en feel van jouw zaak.

Het stimuleren van medewerkers in een kantooromgeving

Stimuleer je medewerkers om hun mening te geven over de dagelijkse gang van zaken, of stimuleer ze om verbetervoorstellen in te dienen. Narrowcasting beeldschermen kunnen overal in een pand geplaatst worden, hierdoor bereik je makkelijk al je medewerkers, vraag je waardevolle feedback en weet je wat er speelt.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Zet je Narrowcasting beeldschermen op de juiste plaats

Niet alleen de content gaat jou helpen bij het stimuleren van jouw bezoekers, ook de plaatsing van jouw beeldschermen draagt bij aan het stimuleren met narrowcasting.
  • Plaats narrowcasting etalageschermen in de etalage om passanten te stimuleren jouw winkel te betreden
  • Schermen bij de kassa, met daarop aanbiedingen of kassakoopjes, stimuleren jouw klant om extra aankopen te doen
  • Stimuleer jouw bezoeker om een review achter te laten over jouw product of dienst door het plaatsen van interactieve beeldschermen bij de uitgang
Wij vertellen je graag wat de juiste plaats is voor de beeldschermen om te stimuleren met narrowcasting. Boek een vrijblijvende inspiratiesessie en laat ons jou informeren en adviseren.

Voorbeelden van stimuleren met Narrowcasting bekijk je in onze projecten

Hoe stimuleren met narrowcasting werkt in de praktijk, is terug te lezen in onze projecten. Door jarenlange praktijkervaring hebben wij uitgebreide kennis opgebouwd, en weten wij onze klanten elke keer opnieuw weer te verassen met maatwerkoplossingen. Lees onze projecten en overtuig je zelf van de kracht van narrowcasting.

Vragen? Wij helpen je graag

Wil je weten hoe narrowcasting jouw bezoekers gaat stimuleren? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen of komen bij je langs. We geven je ook de mogelijkheid om narrowcasting kosteloos uit te proberen aan de hand van een gratis narrowcasting pilot.

Wat kan je nog meer bereiken met narrowcasting

Narrowcasting is de manier om jouw bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. 
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu