Manageyourmedia

Narrowcasting menuborden

Geen traditionele menu’s meer aan de muur, maar een betaalbare digitale oplossing: narrowcasting menuborden. Met onze narrowcasting menuborden zorg je voor afwisseling in jouw menu’s en kun je deze direct heel eenvoudig aanpassen wanneer dit nodig is. Wij maken van jouw menu een flexibel en dynamisch scherm, ontworpen om klanten te informeren, te verleiden - en de omzet te verhogen.

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN NARROWCASTING MENUBORD

Of het nu gaat om een dagaanbieding, een ontbijt-, lunch- of dinerkaart, of een aangepast menu passend bij bepaalde arrangementen, met behulp van de narrowcasting menuborden wissel je makkelijk en kun je de menu’s voorzien van smakelijke afbeeldingen.

Regel de verschillende menu’s in via de schedule tool in ons MYM contentmanagementsysteem en de content wordt vervolgens getoond op de door jou ingestelde dagen en tijden.

De content kan volledig aangepast worden aan de eigen huisstijl, waarbij filmpjes, foto’s, aanbiedingen en de standaard menu’s direct gepresenteerd kunnen worden aan je bezoekers.

Bekijk de digitale menuborden van Illy voor een impressie.

Wil je meer informatie over onze narrowcasting menuborden, neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

CONTENT PASSEND BIJ DE DOELGROEP EN DE OMGEVING

De digitale content die je toont op de menuborden, kunnen volledig worden afgestemd op de doelgroep en op de uitstraling van jouw zaak. Zo laat je de menuborden één geheel vormen met de omgeving. Vormgeving, kleur en de beelden maak je passend bij jouw huisstijl, zodat je bezoeker zich thuis voelt.

De content pas je makkelijk aan op jouw doelgroep door vrolijke kindermenu’s, studentenlunches of familiebrunches op het juiste moment te tonen, opgevolgd door filmpjes en foto’s om zo de bezoekers te vermaken tijdens het wachten.

Wie jouw bezoeker ook is, jouw digitale menuborden zorgen voor een ware klantbeleving die niet alleen om het menu en producten draait, maar ook om je professionele uitstraling.

DE VOORDELEN VAN ONZE NARROWCASTING MENUBORDEN

  • Verschillende menu’s tonen op verschillende schermen
  • Menu’s van meerdere locaties te beheren vanaf één centraal punt
  • Directe aanpassing in het menu bij bijvoorbeeld een prijswijziging of voorraad wijziging
  • Meebewegen met trends en ontwikkelingen van het moment, zoals bijvoorbeeld de weersomstandigheden, of bijzondere nieuwsberichten
  • Interactie creëren door het tonen van live beelden uit de keuken

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

NARROWCASTING MENUBORDEN LEVEREN GEMAK OP VOOR JOU EN JE MEDEWERKERS

Niet alleen bespaar je tijd en kosten door het gebruik van narrowcasting menuborden, het levert ook veel gemak voor jou en jouw medewerkers. Het toevoegen of wijzigen van een menu is binnen enkele minuten geregeld. Deze aanpassingen kun je centraal doorvoeren, waardoor ze direct bij meerdere locaties zichtbaar zijn, of lokaal, wanneer de aanpassing alleen van toepassing is op een enkel filiaal.

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR ONZE PROJECTEN

Met succes hebben we al diverse narrowcasting oplossingen mogen leveren. Bekijk onze projecten voor een impressie. Manageyourmedia heeft brede praktijkervaring in diverse branches als apotheken, retail, welness, kapsalons, casino’s en horeca.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE NARROWCASTING OPLOSSINGEN

Narrowcasting is de manier om je bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van narrowcasting:
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.

Narrowcasting menuborden projecten

Hieronder ziet u onze meest recente Narrowcasting menuborden projecten. Zo kunt u zien hoe onze oplossingen in de praktijk eruit komen te zien.

Illy Caffè

Illy Caffè

DE DIGITALE MENUBORDEN VAN MANAGEYOURMEDIA HELPEN ONS EENVOUDIG MET HET AANPASSEN VAN DAGVERSE RECEPTEN BINNEN EEN CONTINUE WISSELEND AANBOD VAN ILLY PRODUCTEN
Bekijk het project
Bekijk alle Narrowcasting menuborden projecten
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu