Manageyourmedia

Narrowcasting abonnement

Onbezorgd gebruik maken van narrowcasting? Dat kan met een narrowcasting abonnement. Maandelijks en tegen een vast tarief gebruik maken van al onze diensten op het gebied van narrowcasting en altijd direct ondersteuning bij vragen of storingen.

WAAROM EEN NARROWCASTING ABONNEMENT

Abonnementen kun je tegenwoordig afsluiten voor bijna alle producten en diensten, en bij ons dus ook voor jouw narrowcasting project. Wanneer je eenmaal start met narrowcasting, dan wil je op elk moment van de dag perfecte content uitzenden. Dankzij ons narrowcasting abonnement ben je altijd verzekerd van de beste content.

Jouw narrowcasting wensen worden hierdoor gerealiseerd, voor een vast bedrag per maand.

HET NARROWCASTING ABONNEMENT VAN MANAGEYOURMEDIA

Met het narrowcasting abonnement van Manageyourmedia heb je alle tools in huis om te starten met het uitzenden van jouw content via narrowcasting:
 • Beeldschermen, een computer met bijbehorende besturingssysteem en passende content voor jouw organisatie
 • Installatie
 • Toegang tot het MYM contentmanagementsysteem
 • Directe ondersteuning bij vragen of storingen
 • Hulp en ondersteuning bij het opzetten van campagnes
Ons narrowcasting abonnement is een maatwerkservice. Samen met jou creëren we een passend abonnement. Wil je weten hoe? Boek dan een vrijblijvende inspiratiesessie.

DE VOORDELEN VAN EEN NARROWCASTING ABONNEMENT

Een narrowcasting abonnement heeft veel voordelen:
 • Geen grote investering, waardoor je financiële ruimte overhoudt
 • Een volledig professioneel narrowcasting systeem voor een vast bedrag per maand
 • Je kiest zelf de looptijd
 • Mocht je een storing of defect ervaren binnen je systeem, dan herstellen wij dit direct
 • Telefonische ondersteuning, maar kom je er echt niet uit dan komen we altijd even langs
 • Volledige garantie tijdens de looptijd van het abonnement
 • Een narrowcasting systeem dat volledig aansluit bij jouw doelgroep
Wil je de specifieke voordelen voor jouw organisatie te weten komen? Neem dan contact met ons op, we vertellen ze je graag.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

EFFECTIEF INFORMATIE ZENDEN DOOR DE JUISTE CONTENT

Het uitzenden van jouw content via narrowcasting is super effectief, als je dit op de juiste manier doet. Ons narrowcasting abonnement biedt de ondersteuning die nodig is om effectief de juiste content uit te zenden.

Wij geven je tips en tools om ervoor te zorgen dat je de aandacht van jouw bezoekers trekt en vasthoudt. Wanneer je dit wenst, creëren we passende templates of volledige content.

EEN NARROWCASTING ABONNEMENT VOOR JOUW ORGANISATIE

Sluit je bij ons een narrowcasting abonnement af, dan begeleiden we je van A tot Z. Indien nodig komen wij  het narrowcasting systeem installeren en leggen je precies uit hoe het werkt.

Ben je benieuwd of een narrowcasting abonnement van Manageyourmedia, past binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Wij vertellen je graag hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken via onze narrowcasting oplossingen.

NARROWCASTING PASSEND BIJ ELKE BRANCHE EN ELKE DOELGROEP

Narrowcasting is de manier om je klanten te informeren, te motiveren en te inspireren. Door narrowcasting op de juiste manier in te zetten, creëer je een hoge mate van betrokkenheid bij je bezoekers, kun je de interne communicatie van je medewerkers verbeteren of een hogere klanttevredenheid realiseren. Wat jouw doelen ook zijn, narrowcasting kan je helpen om deze te bereiken via digitale content.

Manageyourmedia is de specialist op het gebied van narrowcasting. Wij hebben ruime ervaring binnen de diverse branches en bieden Narrowcasting oplossingen voor de retail, de horeca, casino’s, kapsalons en schoonheidssalons, apotheken en gezondheidscentra, sport en fitness, en nog veel meer. Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten voor meer informatie. 
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu