Manageyourmedia

Narrowcasting videowall

Breng je verhaal tot leven op een narrowcasting videowall. Deze videowall geeft je de mogelijkheid om op elk scherm afzonderlijk iets uit te zenden. Je kunt ook alle schermen samenvoegen zodat je één groot scherm krijgt waar je op uitzendt. Met de narrowcasting videowall heb je eindeloos veel mogelijkheden om jouw boodschap op een creatieve en interactieve manier over te brengen.

TREK DE AANDACHT VAN DE BEZOEKER MET EEN NARROWCASTING VIDEOWALL

Grote displaywanden met heldere en uitnodigende beelden trekken de aandacht van de bezoeker en houden dit ook vast. Dit is precies wat je wilt bereiken met narrowcasting. Niet alleen binnen, maar ook buiten kun je een videowall plaatsen zodat je ook de aandacht van passanten trekt.

BEREIK EEN GROOT PUBLIEK

Door het formaat van een narrowcasting videowall, kun je met gemak een groot publiek bereiken. De narrowcasting videowall is daarom ideaal om toe te passen in grote publieke ruimtes zoals bijvoorbeeld een beursvloer, een station of een kantoorpand.

FLEXIBEL UITZENDEN VAN JE CONTENT

Met een narrowcasting videowall kun je ervoor kiezen om op elk scherm een afzonderlijke boodschap te tonen of om alle schermen samen te voegen, waardoor je boodschap prominent aanwezig is.

CREËER EEN NARROWCASTING VIDEOWALL DOOR BESTAANDE SCHERMEN TE COMBINEREN

Een narrowcasting videowall kan je al vanaf twee schermen realiseren. Een videowall kan bestaan uit onze standaard narrowcasting beeldschermen, gecombineerd met onze curved LED-schermen. Hiermee kun je beelden om pilaren, of om een gevel heen laten lopen zodat de content vanaf elke plek binnen of buiten jouw locatie zichtbaar is. Deze narrowcasting oplossing heeft Manageyourmedia gerealiseerd voor Five Stars Casino.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

NARROWCASTING VIDEOWALLS IN- OF OUTDOOR TOEPASSEN

Doordat een videowall gemaakt kan worden met elk beeldscherm dat geschikt is voor narrowcasting, kan een narrowcasting videowall zowel indoor als outdoor toegepast worden.

NARROWCASTING VIDEOWALL INDOOR

Een videowall indoor zorgt ervoor dat de bezoeker zich direct waant in de sfeer die jij uit wilt stralen. Zo kun je jong publiek direct in de juiste stemming brengen door een populaire videoclip te tonen en kies je andere passende sfeerbeelden voor een andere doelgroep.

NARROWCASTING VIDEOWALL OUTDOOR

Op een festivalterrein of in een drukke winkelstraat wordt de aandacht gemakkelijk getrokken en vastgehouden door een videowall met heldere beelden en stevige beeldschermen die bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden en lichtinvallen.

MANAGEYOURMEDIA VERTELT JE GRAAG MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

Ben je nog volledig nieuw in de wereld van narrowcasting, dan adviseren wij je graag. We komen bij je langs en aan de hand van de locatie, de branche en de doelgroep kunnen wij jou vertellen over de mogelijkheden van een narrowcasting videowall, of één van onze andere narrowcasting toepassingen.

Heb je al narrowcasting op locatie en wil je met je huidige narrowcasting systeem gaan uitzenden op een videowall, laat ons dit dan weten en we helpen je graag op weg.

ONE-STOP-SHOP BIJ MANAGEYOURMEDIA

Manageyourmedia kan jouw locatie voorzien van een volledig narrowcasting systeem. Wij leveren:
  • Schermen in diverse maten en met verschillende kenmerken passend bij het gebruik
  • Narrowcasting player
  • MYM contentmanagementsysteem om de meest creatieve content uit te zenden
  • Volledige installatie op locatie
  • Support en ondersteuning bij vragen en storingen
Narrowcasting zelf ervaren? Vraag dan een inspiratiesessie aan of probeer het direct uit met onze gratis Narrowcasting pilot.

Bekijk onze projecten voor een impressie van de mogelijkheden.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE NARROWCASTING OPLOSSINGEN

Narrowcasting is de manier om je bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van narrowcasting:
Wil je Narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.

Narrowcasting videowall projecten

Hieronder zie je onze meest recente Narrowcasting videowall projecten. Zo kun je zien hoe onze oplossingen in de praktijk eruit komen te zien.

Crossfit Naarden

Crossfit Naarden

It’s all about community
Bekijk het project
Bekijk alle Narrowcasting videowall projecten
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu