Manageyourmedia

narrowcasting oplossingen

Narrowcasting staat voor een gerichte verspreiding van informatie en inhoud. Bij Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, worden beeldschermen ingezet om dynamische content weer te geven. Dit wordt weergegeven op LCD en LED schermen en de content komt hierdoor in beeld bij de kijker die op dat moment in de directe nabijheid van het beeldscherm aanwezig is.
Interactieve narrowcasting, een digitaal scherm met een touchscreen waardoor de bezoeker zelf kan bepalen wat er bekeken wordt op het scherm. Waar narrowcasting een bezoeker al zeer doelgroepgericht kan informeren, gaat deze vorm van narrowcasting net een stapje verder.
De beeldschermen die gebruikt worden voor narrowcasting, zijn niet de standaard computer schermen of normale televisies. Voor narrowcasting wordt gebruik gemaakt van speciale narrowcasting beeldschermen. Narrowcasting beeldschermen hebben veel verschillende specificaties, afhankelijk van de content die je gaat uitzenden, kun je je beeldscherm hierop aanpassen.
Narrowcasting curved LED-schermen worden gebruikt om rondingen te creëren, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt met je narrowcasting content. Beelden die je wilt uitzenden met je narrowcasting systeem worden zo nog interactiever, omdat je ze bijvoorbeeld om een zuil heen kunt laten lopen.
LED-schermen geven een helder beeld waardoor de aandacht automatisch getrokken wordt. Sprekende content op narrowcasting indoor LED-schermen zorgt ervoor dat jouw bezoeker getriggerd wordt om te blijven kijken.
Narrowcasting wordt niet alleen binnen gebruikt, ook voor buiten zijn narrowcasting schermen de manier om jouw boodschap uit te dragen, de aandacht van passanten te trekken en bezoekers te verleiden om de drempel over te stappen. Voor het uitzenden van content buiten, worden speciale narrowcasting outdoor LED-schermen gebruikt, die goed bestand zijn tegen bijvoorbeeld de verschillende weersinvloeden.
Wil je opvallen bij het winkelend publiek, passanten verleiden om je winkel te betreden, of wil je je complete assortiment aan voorbijgangers tonen? Maak dan gebruik van narrowcasting etalageschermen. Plaats enkele losse schermen met verschillende content, of creëer een videowall in je etalage waarmee je direct de aandacht trekt.
Geen traditionele menu’s meer aan de muur, maar een betaalbare digitale oplossing: narrowcasting menuborden. Met onze narrowcasting menuborden, zorg je voor afwisseling in je menu’s en kun je deze direct heel eenvoudig aanpassen wanneer dit nodig is. Wij maken van jouw menu een flexibel en dynamisch scherm, ontworpen om klanten te informeren, te verleiden - en de omzet te verhogen.
Narrowcasting mirror displays zijn een combinatie van een spiegel en een narrowcasting display, met op maat gemaakte content. De content is gericht op jouw doelgroep en op jouw branche. Je kunt narrowcasting mirror displays overal gebruiken, in een paskamer, een lift, beautysalons of kapsalons of in kantoorgebouwen.
Breng je verhaal tot leven op een narrowcasting videowall. De narrowcasting videowall geeft je de mogelijkheid om op elk scherm afzonderlijk iets uit te zenden. Je kunt ook alle schermen samenvoegen zodat je één groot scherm krijgt waar je op uitzendt. Met de narrowcasting videowall heb je eindeloos veel mogelijkheden om je boodschap op een creatieve en interactieve manier over te brengen.
Het vermijden van licentiekosten voor commerciële muziek kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor een winkel. Rechtenvrije muziek biedt een betaalbare optie voor achtergrondmuziek zonder doorlopende betalingen aan auteursrechthouders.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu