Manageyourmedia

Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in huis op het gebied van Narrowcasting kun je bij ons rekenen op een professionele uitvoer van werkzaamheden vergezeld van een sterk partnerschap tijdens de samenwerking. Tijdens onze samenwerking laten wij je nooit in de steek, beloofd!

Een uitspraak als deze vraagt nogal wat van onze organisatie en onze mensen vullen die vraag maar wat graag in. Om onze sterkste eigenschap te visualiseren hebben wij in ons logo
gekozen voor een wolf.
De wolf is een roedeldier. Sociaal, strikt georganiseerd en zorgzaam voor anderen. De wolf laat zijn roedel nooit in de steek. Deze natuurlijke eigenschap zien wij als een vanzelfsprekendheid in een samenwerking met jou!

ONZE FOCUS LIGT OP JOUW KLANT

Creëer jij al een ultieme Instore shopping ervaring voor jouw klant? Maak gebruik van onze nieuwste technologieën en blijf onderscheidend in dit CX tijdperk.

INSTORE MEDIA KUN JE MANAGEN

Wij geven toegang tot eenvoudige digitale toepassingen voorzien van een eigen CMS. Hiermee kun jij je Instore media managen of je kunt het ons laten doen.

WIJ WERKEN NIET MET AFDELINGEN MAAR MET MENSEN

Wij werken met mensen die altijd bereid zijn om je te helpen. Gedreven mensen met vakkennis. Je kunt ons altijd bellen of mailen. Als wij je niet al voor zijn.

24/7 BEWAKING OVER JOUW CUSTOMER EXPERIENCE

Onze monitoring tools bewaken dag en nacht jouw CX. Wij fixen het altijd, online of in de winkel. Dagelijks en zorgeloos, waar vindt je dat nog meer ?

SAMEN STA JE STERKER DAN ALLEEN

Onze krachten zijn gebundeld met DJ’s, Graphic motion designers, Web developers, SEO specialisten, Programmeurs en Installateurs. Low cost, High service.

Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu