Ons verhaal

Wij zetten de nieuwste technologieën in om uw klanten een ultieme beleving te geven welke bijdraagt aan uw omnichannel strategie.

Wij leggen de focus op een Instore ervaring voor uw klant. Wij geven u in het voortraject een duidelijk advies naar aanleiding van uw wensen. Ook bij het vervolgtraject staan wij voor u klaar en onderhouden we nauw contact als het gaat om de installatie of over het onderhoud van uw systeem.

Voor het visualiseren of voor het ten gehore brengen van uw boodschap bieden wij professionele apparatuur aan van kwalitatief hoogwaardige merken zoals Apart, Brightsign, Extron, Toa, LG, Samsung, Philips en NEC. Onafhankelijk, onpartijdig en met de beste inkoopcondities. Dit vindt u terug in onze offertes en dat is in uw voordeel!

Wij werken uitsluitend met een eigen Content Management Systeem (CMS) voor zowel Muziek als Beeld.

Een dergelijk aanbod van verschillende eindoplossingen vraagt om gespecialiseerde kennis op het gebied van content, techniek, installeren en programmeren. Manageyourmedia heeft al deze specialisaties en de juiste mensen hiervoor in huis.

Wij staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar!

Naast onze vaste medewerkers, werken wij met een zeer sterk en loyaal partnernetwerk van leveranciers, installateurs, monteurs en Dj’s die ons dagelijks ondersteunen. Door deze intensieve samenwerkingsverbanden kunnen wij onze service hoog houden, zijn wij 24/7 voor u bereikbaar en kunnen we proactief handelen zoals geen ander dat kan.