Manageyourmedia

Inspireren met Narrowcasting door het tonen van unieke en informatieve content 

Een doel van narrowcasting is om de bezoeker te informeren over jouw producten of diensten. Een ander doel van narrowcasting kan zijn om jouw bezoekers te inspireren. Wij leggen je graag uit hoe je bezoekers kunt inspireren met narrowcasting.

MET NARROWCASTING INSPIREER JE de BEZOEKERS OP EEN INTERACTIEVE MANIER

Met narrowcasting kun je jouw product of dienst uitgebreid promoten op een leuke en interactieve manier. Door de juiste beelden met elkaar af te wisselen trek je de aandacht van de bezoeker en geef je inspiratie over hoe jouw product of dienst toegepast kan worden.

Enkele voorbeelden van inspireren met narrowcasting zijn:
  • Toon productdemonstraties
  • Toon de veelzijdigheid van de toepassing van je product
  • Toon animatievideo’s om aan te tonen hoe jouw product of dienst toegepast kan worden
  • Laat jouw bezoekers weten hoe ze personeel kunnen herkennen zodat ze snel terecht kunnen voor hun vragen
  • Toon reviews van klanten

MAAK VAN EEN PASSANT EEN KLANT DOOR TE INSPIREREN MET NARROWCASTING

Narrowcasting kan overal geplaatst worden, overweeg bijvoorbeeld om een aantal schermen op te hangen in de etalage. Een passant zal zich laten inspireren door de getoonde beelden, jouw winkel bezoeken en vertrekken als klant.

Doordat je met narrowcasting ontelbaar veel mogelijkheden tot je beschikking hebt, kun je je klant inspireren door in te spelen op het moment. Pas je content aan op basis van de feestdagen, het weer of het moment van de dag, door aanbiedingen of informatie te tonen die passend zijn. Narrowcasting wordt zo voor jou een zeer waardevol marketinginstrument die helpt om jouw bezoekers te verleiden.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

HOE KUN JE INSPIREREN MET NARROWCASTING

Door onze ruime ervaring en onze brede klantenkring in de diverse branches, weten wij hoe we op de juiste manier de juiste doelgroep kunnen inspireren met narrowcasting.

INSPIREREN MET NARROWCASTING IN DE RETAIL

Door beeldschermen juist te positioneren in jouw winkel en overal het volledige assortiment te tonen, inspireer je klanten met narrowcasting.  Plaats schermen bij de pashokjes, bij de kassa of op de drukbezochte plekken in de winkel, om zo de klanten te informeren over het volledige productassortiment en interessante aanbiedingen. Een soortgelijke oplossing hebben wij geleverd aan de winkels van NIKKIE, bekijk hier het project.

INSPIREREN MET NARROWCASTING IN DE HORECA

Narrowcasting in de horeca is ideaal om bezoekers te informeren en te amuseren. Een menukaart met de verschillende specials toon je overzichtelijk via een digitaal menubord. Inspireer jouw gasten om eens iets anders uit het menu te kiezen of misschien wel iets extra’s bij te bestellen met behulp van onze digitale menuboren, een vorm van narrowcasting die razend populair is in de horeca. Bekijk het project van Illy om te zien hoe zij narrowocasting toepassen.

INSPIREREN MET NARROWCASTING IN EEN DOE-HET-ZELFWINKEL

Inspireren met narrowcasting bij de doe- het-zelfwinkel kan heel divers zijn. Klanten zoeken inspiratie voor de juiste kleur verf, of het juiste patroon behang, willen tegels of sanitair uitkiezen voor de badkamer, of zoeken inspiratie om in de tuin aan de slag te gaan. Inspireren met narrowcasting kan dus volop toegepast worden in een doe-het-zelfwinkel. Voor Praxis hebben wij een digitale deurenconfigurator gecreëerd waarmee zij hun klanten kunnen inspireren om de juiste binnen- of buitendeur te kiezen. Bekijk hier het project van Praxis.

INSPIREREN MET NARROWCASTING IN KAPSALONS

Een kapsalon is de plek waar bezoekers op zoek zijn naar inspiratie. Naast de adviezen van de medewerkers in de salon, kan narrowcasting de klant helpen bij het opdoen van inspiratie. Toon de laatste trends op het gebied van haarmode of aanbiedingen waarmee je de klant snel kunt overhalen om toch ook die haarkleuring te nemen. Bekijk ons project van Yes Salons voor meer informatie.

Naast bovenvermelde branches zijn wij actief in diverse andere branches zoals onder andere casino’s, tankstations, kantoorgebouwen en welness studio’s. Onze succesverhalen en bijpassende oplossingen zijn terug te lezen onder onze projecten, maar we vertellen er ook graag over. Neem contact met ons op voor meer informatie.

JOUW DOELGROEP INSPIREREN MET NARROWCASTING

Ook jouw doelgroep is te inspireren met narrowcasting, en dat laten we graag aan je zien. Boek een gratis narrowcasting inspiratiesessie of pilot en wij bewijzen jou de kracht van Narrowcasting.

Wat kan je nog meer bereiken met narrowcasting

Narrowcasting is de manier om je bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. 
Wil je Narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via Narrowcasting.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu