Manageyourmedia

WIJ WETEN DAT 60% VAN ONZE KLANTEN HUN KLUSREIS ONLINE BEGINNENALDUS CORINE DUCHENNE, MANAGING DIRECTOR PRAXIS

Praxis is er voor de makers! Of je nu iets repareert of iets eigenhandig creëert, het geeft een voldaan gevoel. Praxis levert al vele jaren een ruim assortiment aan binnen en buitendeuren van het gerenommeerde merk CanDo®. De servicebalie medewerkers krijgen hier regelmatig vragen over, en zij geven de klant graag vakkundig advies. Zo’n proces kan veel tijd in beslag nemen.

Vraag:

Wij willen de klant het volledige deuren assortiment van CanDo® laten zien, maar in de winkel is daar beperkt ruimte voor beschikbaar. Hoe kunnen wij er toch voor zorgen dat klanten een weloverwogen keuze maken in hun ideale samenstelling, en uiteindelijk met die configuratie naar de servicebalie komen om te bestellen?

Oplossing:

Een digitale deuren configurator biedt uitkomst. De product configurator maakt het mogelijk om de klant op een hele grote tablet in maximaal vier stappen te begeleiden naar het maken van een keuze voor de gewenste binnen of buiten deur. Overzichtelijk en eenvoudig, gewoon in het pad waar de deuren staan gepresenteerd. Zodra de gewenste configuratie is afgerond wordt deze automatisch gemaild naar de servicebalie, waar de Praxis medewerkers klaar staan om de definitieve bestelling in behandeling te nemen.

Resultaat:

Corine Duchenne: Binnen ons Phygital concept sluit de fysieke winkel beter aan op de online kanalen van Praxis, door het gebruik van QR-codes en configuratoren. Hierdoor versterken de winkel en online elkaar en wordt een optimale klantbeleving gecreëerd. De interactie met de klant wordt nu optimaal benut! Onze medewerkers krijgen voortaan kant-en-klare aanvragen binnen, en de klant weet direct wat iets kost en wanneer de deur geleverd wordt. Omdat het allemaal heel pragmatisch werkt ervaart de klant dit als een uitstekende service.

Klantinformatie

Ervaar het zelf, de dichtstbijzijnde Praxis winkel vindt je via deze link:
Praxis: voor de makers
Branche: 

Interactieve Narrowcasting

Bij deze case hebben wij gekozen voor Interactieve Narrowcasting. Interactieve Narrowcasting geeft je de mogelijkheid om via het Narrowcasting scherm te communiceren met de klant. Niet alleen kan de klant in alle rust zijn eigen producten samenstellen, jij verzamelt waardevolle klantendata over wat je klant zoekt.

Wil je meer informatie over Interactieve Narrowcasting? Neem dan contact met ons op.

Interactieve Narrowcasting
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu