Manageyourmedia

MYM contentmanagementsysteem

De content van je narrowcasting up-to-date houden doe je zelf makkelijk en snel met het zeer gebruiksvriendelijke MYM contentmanagementsysteem. Informeer je bezoekers over het meest actuele nieuws, dagaanbiedingen of extra items in de SALE, op elk gewenst moment van de dag. Het MYM contentmanagementsysteem helpt je om jouw boodschap af te stemmen op de verschillende doelgroepen.

WAT IS HET MYM CONTENTMANAGEMENTSYSTEEM

Het MYM contentmanagementsysteem stelt je in staat om gemakkelijk content te ontwikkelen, te organiseren, te plannen en vervolgens op de juiste plaatsen binnen jouw organisatie te tonen.

Zo toon je bij de kassa informatie die snel opgenomen kan worden, zoals bijvoorbeeld kassakoopjes. Op plekken waar mensen langer rondhangen kun je uitgebreide, afwisselende en informatieve content uitzenden.

Een speciale lunchaanbieding in je lunchroom of restaurant? Zend deze uit op de tijden die passen bij de aanbieding en stimuleer direct de verkoop.

HET GEMAK VAN HET MYM CONTENTMANAGEMENTSYSTEEM

De software die gebruikt wordt voor het MYM contentmanagementsysteem is gebouwd op een platform. Je ontvangt jouw eigen gebruikersgegevens waarmee je, na inloggen, jouw eigen presentaties, video’s en foto’s kunt oploaden. Door het creeëren van jouw eigen playlist, kun je op verschillende momenten van de dag andere content tonen die aansluit bij de bezoekers van dat moment. Wil je live meemaken hoe dat werkt, boek dan een inspiratiesessie.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

WEINIG CREATIVITEIT IN HUIS, MAAR WEL GEBRUIK MAKEN VAN HET MYM CONTENTMANAGEMENTSYSTEEM?

Dat is geen probleem! Binnen de software van het MYM contentmanagementsysteem kun je zelf op eenvoudige wijze de meest professionele templates maken die aansluiten bij de boodschap die je wilt overbrengen. Ook is het mogelijk om je eigen huisstijl te integreren in jouw eigen account. Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van verschillende standaard templates, dan helpen wij natuurlijk graag.

DE VOORDELEN VAN HET MYM CONTENTMANAGEMENTSYSTEEM NOG EVEN OP EEN RIJ:

  • Doelgroepgericht adverteren op verschillende momenten van de dag
  • Extra aandacht voor aanbiedingen op het moment dat het jou uitkomt
  • Eigen ontwerpen en creaties creëren die aansluiten bij jouw diensten of producten
  • Hulp en ondersteuning bij het opzetten van een database met professionele templates
  • Vooruit plannen van content door het aanmaken van een playlist met de schedule tool

HET MYM CONTENTMANAGEMENTSYSTEEM IN DE PRAKTIJK

Wij laten je graag zien hoe het MYM contentmanagementsysteem in de praktijk werkt aan de hand van enkele van onze projecten:
Bij Five Stars Casino’s draait het 365 dagen per jaar om beleving! De informatie op het ronde LED scherm sluit hier perfect bij aan en maakt onderdeel uit van die beleving.

Lees hoe wij dit hebben opgelost.
Illy Caffe gebruikt het MYM contentmanagementsysteem om dagverse aanbiedingen te promoten en steeds weer wisselende menu’s te tonen.

Lees hoe wij dit hebben opgelost.
De Rotterdam, een iconisch gebouw voorzien van een imposant LED scherm! Dagelijks worden honderden bezoekers getrakteerd op haarscherpe actuele content. Van dichtbij en veraf.
Lees hoe wij dit hebben opgelost.

HET MYM CONTENTMANAGEMENTSYSTEEM ALS TOEVOEGING OP NARROWCASTING

Het MYM contentmanagementsysteem is, door de diversiteit aan toepassingsmogelijkheden, ook zeker geschikt voor jouw doelgroep. Wil je weten hoe wij voor jouw organisatie een passende oplossing kunnen leveren, neem dan contact met ons op.

Ons contentmanagementsysteem sluit naadloos aan op de narrowcasting oplossingen die wij bieden. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe we jouw informatie op een creatieve manier kunnen tonen aan jouw doelgroep.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu