Manageyourmedia

Adverteren met Narrowcasting

Narrowcasting helpt om jouw boodschap duidelijk over te brengen aan bezoekers. Adverteren met narrowcasting kan binnen elke branche en op elke locatie. Het stelt je in staat om jouw eigen televisiekanaal te creëren met content die gericht is op de bezoekers die op specifieke momenten van de dag langskomen. Je bereikt dus altijd de juiste doelgroep op het juiste moment.

DE MOGELIJKHEDEN VAN ADVERTEREN MET NARROWCASTING

Door slim gebruik te maken van een advertentie-oplossing zoals narrowcasting, ben je in staat om de interesse van de bezoekers te wekken en vast te houden.

Adverteren met narrowcasting geeft je de mogelijkheid om verschillende beelden te tonen aan je bezoeker en zo al je diensten of producten onder de aandacht te brengen. Dit draagt weer bij aan hogere conversies.

ADVERTEREN MET NARROWCASTING TIPS EN TRICS

Wil je starten met het adverteren met narrowcasting, dan zijn er verschillende tips en trics om de beste content te creëren om je doel te bereiken. Neem, voordat je content gaat schrijven voor je narrowcasting advertenties, even de tijd om goed na te denken over zaken als:
  • Welke producten en diensten wil ik laten zien
  • Wie is op welk moment van de dag mijn doelgroep
  • Wat voor soort content wil ik tonen; filmpjes, foto’s, muziek of andere type content
Ons Contentmanagementsysteem helpt je bij het opstellen van verschillende soorten content.

Om succesvol te adverteren met narrowcasting hebben we enkele tips en trics op een rij gezet.

GA ACTIEF AAN DE SLAG MET Jouw DOELGROEP

Waar houdt jouw doelgroep van, wat hebben ze nodig en hoe gaat jouw product of dienst hierbij helpen. Heb je bijvoorbeeld een beautysalon, dan weet je dat jouw bezoekers zeer gefocust zijn op hun persoonlijke verzorging. Ze houden van luxe en willen graag verwend worden. Door het gebruik van de juiste muziek en bijpassende beelden voelt jouw bezoeker zich begrepen en voelt hij zich thuis.

Wij hebben al voor meerdere beautysalons narrowcasting mogen toepassen. Bekijk onze projecten voor meer informatie.

MAAK HET de BEZOEKER GEMAKKELIJK

Adverteren met narrowcasting helpt jouw bezoeker om snel de juiste informatie te vinden. Dit voorkomt dat ze eindeloos op zoek moeten naar de producten of diensten die ze nodig hebben.

Dit keer nemen we als voorbeeld een bouwmarkt. Adverteren met narrowcasting stelt de bezoeker in staat om, met behulp van touchscreens, alle benodigde materialen bij elkaar te verzamelen. Zo hebben klanten alles wat ze nodig hebben voor hun klus en verliezen ze geen tijd aan het heen-en-weer rijden naar de bouwmarkt.

Praxis maakt gebruik van onze touchscreen oplossingen.

VERTEL de BEZOEKER WAT JE ALLEMAAL TE BIEDEN HEBT

Het complete aanbod van producten en diensten kun je de hele dag door tonen aan jouw bezoekers. Ben je eigenaar van een horecagelegenheid, dan kan je met narrowcasting het complete menu tonen op de verschillende beeldschermen. Bovendien kun je deze gemakkelijke aanpassen aan het moment van de dag.

Onze klant Illy maakt op deze manier gebruik van onze digitale menuborden.

Wil je meer tips en trics over het adverteren met narrowcasting, neem dan contact met ons op. Wij bieden een geheel vrijblijvende en gratis inspiratiesessie aan om jou alle mogelijkheden te laten zien.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN OP HET GEBIED VAN ADVERTEREN MET NARROWCASTING

Hoe je de bezoeker ook wilt stimuleren en activeren tot het afnemen van jouw dienst of product, narrowcasting helpt je hierbij. Ben je benieuwd hoe onze klanten narrowcasting inzetten, bekijk dan onze andere projecten. Onze projecten tonen aan dat wij ruime ervaring hebben met de verschillende klantvragen.

GRATIS NARROWCASTING PILOT

Wil je zelf de voordelen ondervinden van adverteren met narrowcasting, boek dan onze gratis narrowcasting pilot. Manageyourmedia biedt jou de mogelijkheid om narrowcasting één maand gratis te proberen. Wij installeren een volledige narrowcasting set op locatie inclusief kosteloos gebruik van ons Content Management Systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kan je nog meer bereiken met narrowcasting

Narrowcasting is de manier om je bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. 
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu