Manageyourmedia

NARROWCASTING BEELDSCHERM

Een narrowcasting beeldscherm zal jouw met zorg samengestelde content tonen aan een groot aantal bezoekers en passanten. Het narrowcasting beeldscherm dat je gaat gebruiken moet daarom haarschelp beeld uitzenden. Om jouw narrowcasting uitzendingen succesvol te laten verlopen adviseren wij daarom om gebruik te maken van hiervoor speciaal ontworpen narrowcasting beeldschermen. Deze speciale narrowcasting beeldschermen zijn anders dan een normale televisie of een standaard computerscherm, omdat ze voldoen aan andere eisen. Een narrowcasting beeldscherm is ontwikkeld om in een professionele omgeving, dagelijks lange tijd achter elkaar, haarscherp beeld uit te zenden.

Een selectie van Narrowcasting beeldschermen

Bij de aanschaf van een narrowcasting beeldscherm, is het raadzaam om altijd rekening te houden met verschillende hardware matige factoren. Dit is van toepassing op zowel één scherm als op meerdere beeldschermen op meerdere locaties.
Een van deze hardware matige factoren, die bepalend is voor het succes van jouw narrowcasting project, is onder andere de keuze voor het type narrowcasting beeldscherm.

Het type narrowcasting beeldscherm

De content die je gaat uitzenden, helpt je bij de keuze van het type beeldscherm. Wanneer we het hebben over een type beeldscherm dan onderscheiden we de volgende beeldschermen:
 • Tablets
 • Interactieve schermen
 • LCD/LED schermen
 • Videowalls
Heb je al content en zijn de resoluties bekend, dan is de keuze voor een narrowcasting beeldscherm snel gemaakt. Zijn specificaties zoals resolutie en beeldkwaliteit nog niet bekend, let er dan op dat de content hier in een later stadium op moet worden aangepast voor de optimale beeldweergave.

Kies nooit voor een normale televisie

Omdat een televisie een consumentenproduct is, is deze gemaakt om een bepaald aantal uren per dag aan te staan. Een narrowcasting beeldscherm daarentegen, is speciaal ontwikkeld om 16 tot 24 uur per dag aan te staan, zonder dat dit afbreuk doet aan de content die uitgezonden wordt.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Narrowcasting beeldschermen in verschillende maten

Manageyourmedia levert en installeert narrowcasting beeldschermen in alle soorten en maten. Wij hebben kleine beeldschermen in het assortiment, zo groot als een tablet, maar wij leveren ook langwerpige narrowcasting schermen die perfect passen op een winkelschap bijvoorbeeld. Naast de reguliere beeldschermmaten in 32 inch, 42 inch, 55 inch en 65 inch leveren wij ook ultra large displays tot aan 98 inch.

De voordelen van het gebruik van een narrowcasting beeldscherm

Ondanks dat een normale televisie in aanschaf veelal goedkoper is, zal het na verloop van tijd al snel een duurkoop blijken. Hierbij een samenvatting met voordelen bij het gebruik van narrowcasting beeldschermen:
 • Esthetisch vormgegeven dunne randen (bezel) rondom het scherm
 • Speciaal gemaakt om langere tijd achter elkaar aan te staan tot 24/7
 • On site garantievoorwaarden tot wel 5 jaar
 • Build in pc-mogelijkheden (SOC) welke externe players en bekabeling overbodig maakt
 • Hogere lichtopbrengst (candela) voor scherpere beeldweergave en meer helderheid
 • Op afstand aan te sturen en te monitoren
 • Energiebesparend en daardoor vele malen duurzamer

Andere hardware matige factoren

Andere hardware matige factoren die een rol spelen bij het uitrollen van jouw narrowcasting project zijn de narrowcasting content player en de narrowcasting software die op de content player wordt geïnstalleerd. Onze specialisten vertellen je hier graag meer over.
De finale keuze van de hardware is niet alleszeggend. Wij adviseren altijd vanuit de gedachte ‘Technology follows content’. Want content is King!
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu