Manageyourmedia

NARROWCASTING BENODIGDHEDEN

Voor het implementeren van narrowcasting of digital signage zijn er in de basis vier essentiële narrowcasting benodigdheden: het beeldscherm waarmee wordt gecommuniceerd, de content die je wilt laten zien, een content management systeem (CMS) voor het beheer, en de interne of externe player waarop het CMS staat geïnstalleerd.

MINIMALE BENODIGDHEDEN

Deze narrowcasting benodigdheden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn allemaal verkrijgbaar bij Manageyourmedia. Wij assembleren alles tot een werkend en zorgeloos geheel, en zorgen uiteraard voor een optimale afstemming van de verschillende componenten
Het grote voordeel van het MYM platform, het CMS, is dat er een monitoring functie zit ingebouwd. Hiermee is het heel overzichtelijk om te zien welke player zijn content nog niet heeft opgehaald, welke player offline is en wanneer deze voor het laatst is geüpdatet bijvoorbeeld.

GARANTIES

Naast de jaarlijkse fabrieksgarantie op al onze hardware geven wij op onze beeldschermen en players zelfs drie jaar garantie on-site. Wij werken niet met kleine lettertjes maar maken gewoon duidelijke afspraken vooraf en houden niet van verrassingen achteraf.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu