Manageyourmedia

Narrowcasting Mirror displays

Narrowcasting mirror displays zijn een combinatie van een spiegel en een narrowcasting beeldscherm, met op maat gemaakte content. De content is gericht op jouw doelgroep en op jouw branche. Je kunt narrowcasting mirror displays overal gebruiken, in een paskamer, een lift, beautysalons of kapsalons of in kantoorgebouwen.

Hoe werk een Narrowcasting mirror display

Narrowcasting mirror displays werken als een spiegel. De bezoekers zien zichzelf, maar ook de boodschap die jij wilt overbrengen. Omdat mensen zichzelf uit gewoonte vaak bekijken in de spiegel, zijn narrowcasting mirror displays een zeer effectief communicatiemiddel.

Door een spiegel en jouw boodschap te combineren trek je niet alleen de aandacht, maar hou je deze ook gegarandeerd vast.

Waar zijn Narrowcasting mirror displays effectief

Narrowcasting mirror displays passen in elke omgeving waar je normaal gesproken ook spiegels tegenkomt. Een spiegel heeft een luxere uitstraling dan een scherm, en past daardoor praktisch overal. Een groot voordeel van mirror displays is dat wanneer je de mirror displays niet gebruikt om te adverteren, bezoekers een mooie luxe spiegel zien.

Narrowcasting mirror displays op het toilet

Een toilet is een rustige en gesloten ruimte. Bezoekers van een toiletruimte hebben weinig interventie, en dus de volledige aandacht voor jouw boodschap. Bijna iedereen bekijkt zichzelf in de spiegel na een toiletbezoek, en zal jouw boodschap dus zeer zeker zien.

Een mirror display in de paskamer

Ook de paskamer is een plek waar  bezoekers altijd gebruik maken van een spiegel. Plaats narrowcasting mirror displays in paskamers en toon hierop de nieuwste trends, of acties en aanbiedingen.

Mirror displays in kapsalons

Een omgeving omringt met spiegels is natuurlijk een kapsalon waar klanten de volledige duur van de behandeling in kijken. Narrowcasting mirror displays in een kapsalon houden jouw klanten bezig wanneer zij een lange tijd in de kappersstoel zitten.

Narrowcasting mirror displays in hotelkamers

Ook een hotelkamer is een plaats waar een spiegel veel gebruikt wordt.  Bezoekers kun je, via de spiegel in de hotelkamer, informeren over activiteiten die ze in de omgeving van het hotel kunnen ondernemen, of je kunt bijvoorbeeld de spiegel gebruiken om te tonen welke faciliteiten het hotel beschikbaar heeft.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Combineer Narrowcasting mirror displays met het MYM Content management systeem

Aantrekkelijke content voor jouw narrowcasting mirror displays maak je gemakkelijk zelf met het MYM contentmanagementsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om de mooiste ontwerpen te creëren in jouw eigen huisstijl. Vervolgens plan je ze in en zend je ze uit op de tijdstippen die je zelf kiest. Wil je meer informatie over het MYM contentmanagementsysteem, neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Narrowcasting mirror displays met touchscreen

Interactieve mirror displays zijn narrowcasting mirror displays met een touchscreen. Jouw bezoekers kunnen door aanraking van het scherm zelf door de content bladeren, of een reactie achterlaten. Ze bepalen dus zelf welke informatie ze te zien krijgen.

Door een mirror display te veranderen in een interactief aanraakscherm, heb je veel meer controle over de informatie die je verstrekt. Ook verzamel je waardevolle klantendata, zoals reviews of de interesses van jouw doelgroep.

Complete Narrowcasting oplossingen voor elke omgeving

Of je content buiten of binnen wilt uitzenden, in een kleine ruimte of juist in een grote welkomsthal, Manageyourmedia heef altijd de juiste oplossing. Wij helpen je graag aan de beste oplossing voor jouw locatie. Manageyourmedia creëert maatwerk voor elke locatie en elke branche. Wij vertellen je hier graag meer over tijdens een kosteloze inspiratiesessie, of boek een gratis narrowcasting pilot en ervaar de voordelen van narrowcasting zelf.

Check onze projecten en raak overtuigd

Wij hebben al diverse narrowcasting oplossingen mogen plaatsen op zeer diverse locaties, en met diverse functionaliteiten. Bekijk onze projecten en zie wat narrowcasting kan doen voor jouw organisatie.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE NARROWCASTING OPLOSSINGEN

Narrowcasting is de manier om je bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van narrowcasting:
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.

Narrowcasting mirror displays projecten

Hieronder zie je onze meest recente Narrowcasting mirror displays projecten. Zo kun je zien hoe onze oplossingen in de praktijk eruit komen te zien.

N-BEAUTY

N-BEAUTY

N-BRANDS is het moederbedrijf van Nikkie Plessen
Bekijk het project
Bekijk alle Narrowcasting mirror displays projecten
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu