Manageyourmedia

N-BRANDS is het moederbedrijf van Nikkie Plessenwaar de succesvolle merken NIKKIE, NIK&NIK, FIFTH HOUSE, Selected by KATE MOSS, N BEAUTY en SUSTAIN, onderdeel van zijn

Ruim 2,5 jaar hebben Nikkie en haar team er keihard aan gewerkt om een kwalitatief hoogwaardige make-uplijn neer te zetten bij de alleroudste cosmeticafabriek van Italië, in Milaan. N-BEAUTY is een complete make-uplijn bestaande uit ruim 50 producten, met verschillende type foundations, primers, glow filters, plumping lipgloss, longlasting lipsticks, lipliners, volume mascara en zo veel meer. De lijn is zowel online verkrijgbaar via NBRANDS.com en teven in alle N-BRANDS STORES.

Vraag:

Voor de presentatie van onze make-uplijn in alle N-BRANDS STORES willen wij een unieke display samenstellen waarop alle cosmetica heel compact aanwezig is. Op die display komt ook een kleine spiegel. Wij willen die spiegel gaan gebruiken als eyecatcher en om daarmee de aandacht te trekken van onze klanten instore. Kunnen jullie de content voor N-BEAUTY als achtergrond op die spiegel laten zien met behoud van het spiegeleffect ?

Oplossing:

De ideale oplossing hiervoor is onze unieke Narrowcasting Mirror Display techniek. De Mirror Display is feitelijk een professionele monitor waarop wij op maat gemaakt spiegelglas fabriceren. Doordat wij gebruik maken van een professionele Narrowcasting monitor kan de klant alle content, zowel foto’s als video’s, in een loop presenteren in Full HD formaat, dwars door het spiegelglas heen.

Resultaat:

Nikkie Plessen: Bij ons draait alles om beleving. De Mirror Display stelt ons in staat om op elegante wijze te communiceren met onze klanten zonder dat zij gehinderd worden. Ze zien zichzelf en tegelijkertijd ook de boodschap die wij willen overbrengen. Voor N-BEAUTY is deze experience oplossing het ideale communicatiemiddel met onze klanten.

Klantinformatie

Ben je op zoek naar een vegan make-uplijn met ruim 50 verschillende producten? En wil je weten Dan ga jij gegarandeerd slagen in onze webshop en in onze N-BRANDS stores. Ga voor speciale aanbiedingen naar:
N-BEAUTY

Narrowcasting mirror displays

Narrowcasting mirror displays
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu