Manageyourmedia

Narrowcasting gratis proberen? Vraag een gratis Narrowcasting pilot aan

Of narrowcasting binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep past kun je maar op één manier testen. Vraag een gratis narrowcasting pilot aan en zie wat jouw content doet op onze narrowcasting schermen. 

WAT ZIT ER IN ONZE GRATIS NARROWCASTING PILOT

De gratis narrowcasting pilot bevat alle elementen die nodig zijn om onze volledige narrowcasting systemen te testen:
  • Een beeldscherm
  • Een narrowcasting player
  • Installatie op locatie
  • Toegang tot het contentmanagementsysteem
  • Contentmateriaal zoals foto’s, video’s en teksten
  • Onbeperkt ondersteuning
Het enige wat jouw organisatie zelf aanlevert is een mooie plek om de schermen op te hangen met wifi en stroom.

WAT IS HET VOORDEEL VAN EEN GRATIS NARROWCASTING PILOT

Gratis narrowcasting uitproberen is natuurlijk al een voordeel op zich, maar onze gratis pilot kent nog meer voordelen:
  • Je maakt kennis met ons zeer gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem
  • Ook maak je kennis met onze medewerkers die je altijd bijstaan met de juiste adviezen en de beste ondersteuning
  • Je ziet wat narrowcasting doet voor jouw organisatie en hoe jouw bezoekers hierop reageren

DE DUUR VAN DE PILOT

Gedurende één maand kun je zelf de kracht van narrowcasting uitproberen, wij staan klaar voor hulp en ondersteuning en adviseren eventueel over de juiste content. Ben jij na een maand overtuigd van de kracht van narrowcasting dan kunnen we eventueel de volledige installatie laten hangen.

WAAROM BIEDT MANAGEYOURMEDIA DEZE SERVICE AAN

Wij zijn ervan overtuigd dat narrowcasting alle organisaties kan helpen om hun doelgroep op de juiste manier te bereiken, ongeacht het doel van de boodschap. Wij geloven dat na deze gratis narrowcasting pilot, jij ook overtuigd bent van de kracht en het gemak van narrowcasting.

BOEK VANDAAG NOG JOUW GRATIS NARROWCASTING PILOT

Het boeken van een gratis narrowcasting pilot is zo geregeld. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel met 030 800 7946. Onze medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en direct een afspraak in te plannen.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

HET VERVOLG VAN DE GRATIS NARROWCASTING PILOT

Hebben wij je na deze pilot kunnen overtuigen, dan komen wij langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren je over het aantal schermen, de juiste content en de positie van de schermen. Ook trainen we de medewerkers die gaan werken met de narrowcasting, en staan we klaar bij vragen en problemen.

NOG NIET OVERTUIGD?

Ben je nog niet klaar voor onze gratis narrowcasting pilot? Geen probleem. Wij bieden ook de mogelijkheid voor een narrowcasting inspiratiesessie. Hierin laten we alle mogelijkheden zien op het gebied van narrowcasting. Neem contact met ons op om een inspiratiesessie in te plannen.

NARROWCASTING IS TOEPASBAAR IN ELKE BRANCHE EN VOOR ELKE DOELGROEP

Door de vele toepassingsmogelijkheden van narrowcasting, is deze vorm van adverteren geschikt voor elke branche. Binnen de horeca geeft narrowcasting de mogelijkheid om bezoekers de verschillende menu’s te tonen of om ze bezig te houden tijdens het wachten op hun bestelling.

Beauty- en kapsalons informeren hun klanten over de nieuwste schoonheidstrends en tonen de verschillende acties.

Binnen de retail is narrowcasting ideaal om kassakoopjes of instructiefilms te tonen die jouw bezoeker aanspoort tot extra aankopen.

Onze projecten beschrijven deze verschillende toepassingen tot in detail.

EEN PASSENDE NARROWCASTING OPLOSSING VOOR JOUW ORGANISATIE

Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere narrowcasting vraag de juiste narrowcasting oplossing te bieden. Manageyourmedia is specialist in touch solutions, video solutions en audio solutions. Neem vandaag nog contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu