Manageyourmedia

Interacteren met Narrowcasting

Interactief jouw diensten of producten tonen, de vragen van  bezoekers beantwoorden of alleen die informatie tonen waar  bezoekers op dat moment behoefte aan hebben? Probeer dan eens te interacteren met Narrowcasting.
Door een touchscreen toe te voegen aan het narrowcasting systeem, kan jouw bezoeker zelf op zoek naar de informatie die hij op dat moment nodig heeft. De bezoeker kan hierdoor, zeer laagdrempelig, zelf bepalen wat hij te zien krijgt.

INTERACTEREN MET NARROWCASTING, HOE PAS JE DIT TOE

De interactie opzoeken met  bezoekers kan op veel verschillende manieren:
  • Bezoekers kunnen direct, op locatie, hun beoordeling achterlaten op social media
  • Laat jouw klant zelf zijn eigen menu samenstellen via het interactieve touchscreen
  • De bezoeker kan bladeren door de catalogus met al jouw producten met daarbij bijvoorbeeld de locatie van deze producten in jouw winkel
  • Laat de bezoeker zelf een route uitstippelen via interactieve bewegwijzering
  • De klant kan direct zien of, en welke extra producten nodig zijn bij een aankoop
Praxis benaderde Manageyourmedia voor een oplossing voor de verkoop van hun CanDo binnendeuren. Deze deuren kunnen door de klant zelf samengesteld worden. Vanwege de beperkte ruimte in de winkel konden niet alle opties getoond worden. Door te interacteren met narrowcasting kan de klant nu via een touchcreen zijn eigen deur samenstellen, precies op maat. Bekijk het volledige project van Praxis.

VOORDELEN VAN INTERACTEREN MET NARROWCASTING

  • Het verkort de wachttijd van de bezoekers want vragen worden beantwoord via de interactieve narrowcasting oplossing
  • Het volledige productassortiment kan getoond worden zonder dat alles neergezet hoeft te worden
  • Upselling vindt plaats doordat de klant gerelateerde producten bij zijn aankoop te zien krijgt
  • De klant wordt geïnspireerd
  • Verzamel data van jouw klant en kom erachter wat zijn interesses zijn
Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen van interacteren met narrowcasting, wij vertellen ze je graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

NARROWCASTING IS MEER DAN ALLEEN INFORMATIE ZENDEN

Door te interacteren met narrowcasting ga je als het ware het gesprek aan met jouw bezoeker. Door slimme content te creëren, reageert jouw bezoeker op de informatie op het scherm. Hierdoor verzamel je data waarmee je nog gerichter kunt adverteren.

VERHOOG JE KLANTTEVREDENHEID DOOR TE INTERACTEREN MET NARROWCASTING

Een klant die goed geholpen wordt is een tevreden klant. Een tevreden klant komt niet alleen terug, maar zal ook iedereen vertellen over de goede service. Door te interacteren met narrowcasting, help je meerdere bezoekers op hetzelfde moment. Het personeel op de vloer beantwoordt vragen en geeft advies. Bezoekers die niet direct geholpen kunnen worden door het personeel, vinden de informatie op de interactieve touchscreens.

INTERACTIEVE NARROWCASTING OVERAL TOEPASBAAR

Interacteren met narrowcasting kan toegepast worden in winkelcentra, op luchthavens of stations, in wachtruimtes of bijvoorbeeld in horecagelegenheden. Bekijk onze projecten en doe direct inspiratie op voor Narrowcasting oplossingen op jouw locatie.

GRATIS NARROWCASTING PILOT OF INSPIRATIESESSIE

Vraag een gratis Narrowcasting pilot aan en ontdek de voordelen van interacteren met Narrowcasting

Wij komen graag bij je langs en tonen je de voordelen van interactieve narrowcasting. Dit doen wij aan de hand van een kosteloze inspiratiesessie, of met een gratis Narrowcasting pilot. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kan je nog meer bereiken met narrowcasting

Narrowcasting is de manier om jouw bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. 
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu