Manageyourmedia

Narrowcasting content

Narrowcasting content is de boodschap die je op de narrowcasting beeldschermen toont aan jouw bezoekers. Deze boodschap breng je heel gericht over, hierbij is een goede content strategie essentieel. Narrowcasting content moet passen bij jouw hardware, alle eigenschappen van jouw product of dienst laten zien, de juiste sfeer uitstralen en van goede kwaliteit zijn.

Heeft jouw narrowcasting content al deze eigenschappen, dan heb jij het perfecte communicatietool in huis en creëer je met relatief weinig middelen een enorme toegevoegde waarde.

Narrowcasting content creëren

Narrowcasting content kun je eenvoudig zelf creëren met ons MYM content management systeem. Een eerder gemaakte bedrijfsfilm of presentatie kun je hier met gemak in uploaden, inplannen en tonen aan je publiek. Ook kun je met dit systeem heel gemakkelijk zelf nieuwe content maken door gebruik te maken van beschikbare afbeeldingen, sjablonen, audio en filmpjes.

Wil je dit liever uitbesteden, dan kan dat natuurlijk ook. Manageyourmedia helpt je graag bij het creëren en inplannen van jouw content.

Hoe maak je pakkende narrowcasting content

Om pakkende narrowcasting content te maken, is het belangrijk om vooraf goed na te denken over een communicatiestrategie. Je kunt jouw communicatiestrategie opstellen door bijvoorbeeld een doelgroep analyse aan de hand van de vijf P’s:
  • Product
  • Prijs
  • Plaats
  • Promotie
  • Personeel
Naast deze vijf P’s, zijn er meerdere tools die je kunt gebruiken om een communicatiestrategie op te zetten om zo pakkende narrowcasting content te creëren. Manageyourmedia denkt hierover graag met je mee. Neem contact met ons op om al je vragen te beantwoorden. Wil je samen met één van onze medewerkers brainstormen over pakkende content, boek dan een gratis narrowcasting inspiratiesessie.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

Narrowcasting hardware in combinatie met narrowcasting content

Content zou leading moeten zijn, maar bij het creëren van narrowcasting content, zal je ook rekening moeten houden met de gebruikte narrowcasting hardware.

Wil je jouw content goed laten aansluiten bij je hardware, dan kijk je naar zaken als schermgrootte, locatie van het scherm en bijvoorbeeld de geheugencapaciteit van je narrowcasting player.

Schermgrootte

Maak jij gebruik van een kleiner scherm, dan kan het zijn dat een kleiner lettertype niet goed zichtbaar is voor jouw bezoekers. Ook kleinere details zullen minder goed overgebracht kunnen worden.

Locatie van het scherm

Hangt jouw scherm buiten aan een drukke weg, of staat deze in een pashokje of bij de kassa. Het verschil in locatie vraagt om een andere aanpak als we het hebben over narrowcasting content.

Geheugencapaciteit van de narrowcasting player

Video’s en animatie gebruiken meer geheugen dan bijvoorbeeld een standaard presentatie.
Wil je weten waar jouw content aan moet voldoen in combinatie met jouw narrowcasting hardware, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en kunnen je adviseren over eventuele upgrades van jouw narrowcasting hardware.

Ervaar zelf de kracht van narrowcasting

Binnen de marketingmix heeft narrowcasting een eigen status verkregen en is hierdoor als marketing instrument onlosmakelijk verbonden met het pakket aan instore media oplossingen, voor een compleet klant-communicatiekanaal. Onze experts vertellen je hier graag meer over, neem contact met ons op, plan een inspiratiesessie en raak overtuigd van de kracht van narrowcasting.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu