Manageyourmedia

Motiveren met Narrowcasting

Narrowcasting is de uitgelezen manier om bezoekers en klanten te motiveren. Omdat narrowcasting zo enorm veelzijdig is kun je eigenlijk in elke branche en op elke plek motiveren met narrowcasting.

Met narrowcasting verleid je klanten om dat extra product te kopen, de bezoeker zal nieuwsgierig worden naar wat je nog meer te bieden hebt. Daarnaast kunnen medewerkers door narrowcasting gemotiveerd raken omdat jij ze met narrowcasting kan laten  zien welke doelen jullie samen al bereikt hebben. Kortom, motiveren met narrowcasting kan overal toegepast worden.

VOORBEELDEN VAN PLAATSEN WAAR JE KUNT MOTIVEREN MET NARROWCASTING

We hebben het al kort even aangegeven, motiveren met narrowcasting kan overal. Om een beeld te geven van de diversiteit aan toepassingen, geven we je enkele voorbeelden:

IN DE SPORTSCHOOL

Elke sporter heeft zijn eigen persoonlijke doel. Sommige sporters hebben moeite om gemotiveerd te blijven om de vastgestelde doelen te halen. In dat geval zijn er meerdere vormen van narrowcasting mogelijk. Motiveer sporters door op een videowall  muziekclips of natuurvideo’s te tonen waardoor zij continue afgeleid worden en het sporten wat makkelijker wordt.

IN DE RETAIL

Motiveer klanten om extra producten te kopen door ze te wijzen op aanbiedingen zoals bijvoorbeeld 3 halen, 2 betalen of combideals.

IN DE HORECA

In de horeca wordt motiveren met narrowcasting al veelvuldig toegepast. Bij veel horecagelegenheden wordt het dagmenu via narrowcasting getoond. Ook kom je al vaak tegen dat de klant via narrowcasting hun bestelling  plaatsen. De bezoeker in een horecagelegenheid wordt met behulp van narrowcasting gemotiveerd om eens iets anders te proberen of om een extra side dish of drankje bij zijn menu te bestellen.

IN HET BEDRIJFSLEVEN

In het bedrijfsleven kan het soms lastig zijn om al je medewerkers te bereiken door de dagelijkse drukte. Narrowcasting schermen in de centrale hal, in de kantine of op de verschillende verdiepingen gaat jou daarbij helpen. Niet alleen informeer je de medewerkers op die manier over het reilen en zeilen van de organisatie, maar kun je de medewerkers ook uitdagen en motiveren om bijvoorbeeld mee te doen aan een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Daarnaast kun je ze uitdagen door uitgevoerde verkoopacties te publiceren op de narrowcasting schermen, of ze uitdagen om verbetervoorstellen in te dienen. Door actief te informeren met behulp van narrowcasting, motiveer je jouw medewerkers om mee te denken en actie te ondernemen.

Wil je weten hoe dit in de praktijk werkt, bekijk dan onze projecten en zie zelf hoe onze klanten hun bezoekers motiveren met narrowcasting.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

MOTIVEREN MET NARROWCASTING KOSTELOOS UITPROBEREN

Manageyourmedia biedt jou de mogelijkheid om narrowcasting gratis uit te proberen. Wij bieden een gratis Narrowcasting pilot, waarbij je narrowcasting één maand lang kosteloos kunt uitproberen. Je ervaart dus zelf hoe je jouw bezoekers kunt motiveren met narrowcasting. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

START VANDAAG EN MOTIVEER JOUW BEZOEKERS MET NARROWCASTING

Starten met narrowcasting maken wij eenvoudig voor jou. Wij leveren het volledige pakket om direct aan de slag te gaan. Bij Manageyourmedia kun je terecht voor alle benodigdheden op het gebied van narrowcasting. Wij installeren het volledige narrowcasting systeem en bieden onbeperkt ondersteuning. Hulp nodig bij het samenstellen van de juiste content? Ook dan staan we voor je klaar. Het MYM content management systeem helpt jou aan de meest creatieve content om jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Wat kan je nog meer bereiken met narrowcasting

Narrowcasting is de manier om jouw bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. 
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis Narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu