Manageyourmedia

Interactieve narrowcasting

Interactieve narrowcasting, een digitaal scherm met een touchscreen waardoor de bezoeker zelf kan bepalen wat er bekeken wordt op het scherm. Waar narrowcasting een bezoeker al zeer doelgroepgericht kan informeren, gaat deze vorm van narrowcasting net een stapje verder.

WAT IS INTERACTIEVE NARROWCASTING

Interactieve narrowcasting geeft de bezoeker de mogelijkheid om zelf te kiezen wat er op het scherm wordt weergegeven. Zo kan bijvoorbeeld een informatiekiosk in de stad meerdere opties hebben voor verschillende doelgroepen zoals toeristen, inwoners of bedrijven. De bezoeker bepaalt zelf tot welke doelgroep hij behoord, en krijgt zo handige informatie over bijvoorbeeld beschikbare parkeerplaatsen of het openbaar vervoer.

externe communicatie met narrowcasting

Interactieve narrowcasting kan ingericht worden zoals je het zelf wenst. Zoek je ondersteuning op het gebied van verkoop? Onze vormgevers en softwareontwikkelaars ontwerpen het juiste programma voor jouw doelgroep. Wil je de bezoekers snel en eenvoudig voorzien van de juiste informatie over een bepaalde dienst of service? Wij creëren samen met jou een digitaal platform dat met behulp van een touchscreen snel en eenvoudig de juiste informatie weergeeft.
Kortom, voor zowel de interne als de externe klant zijn er volop mogelijkheden.

Interne communicatie

Ook voor de interne communicatie binnen jouw organisatie biedt deze vorm van narrowcasting tal van mogelijkheden. Werknemers kunnen via het touchscreen snel en eenvoudig informatie ophalen over bijvoorbeeld verkoopcijfers, verjaardagen van collega’s of misschien wel het menu in het bedrijfsrestaurant.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN INTERACTIEVE NARROWCASTING

Narrowcasting zorgt ervoor dat een bezoeker afgeleid is tijdens het wachten in bijvoorbeeld een showroom of een wachtkamer. Hierdoor wordt de wachttijd niet als vervelend ervaren, maar wordt de bezoeker juist goed geïnformeerd terwijl deze wacht op zijn beurt.

Maak je de narrowcasting interactief, dan heeft dezelfde bezoeker de mogelijkheid om vooraf al informatie op te zoeken over het doel van zijn bezoek.

WE LICHTEN DIT GRAAG TOE AAN DE HAND VAN EEN VOORBEELD:

We nemen in dit voorbeeld een keukenzaak in gedachten. Een klant komt een keuken uitkiezen maar alle verkopers zijn nog even bezet. Door de klant via deze interactieve vorm van narrowcasting, en met behulp van een touchscreen, al vragen te stellen over de keuken, zoals de vorm van de keuken, de gewenste kleurstelling, de gewenste apparatuur en andere belangrijke kenmerken, kan de verkoper direct gericht deze klant helpen zodra hij aan de beurt is.

Ons tweede voorbeeld betreft een kledingwinkel. Met behulp van interactieve narrowcasting kan de klant actuele voorraad controleren, koopjes in de sale scoren of het juiste outfit bij elkaar matchen.

Interactieve narrowcasting kan overal ingezet worden om doelgroepgericht informatie te verstrekken, enkele voorbeelden hiervan zijn onder andere:
  • Restaurants
  • Musea
  • Onderwijsinstellingen
  • Zorginstellingen
  • Warenhuizen
  • Supermarkten
  • Etc.

NARROWCASTING OMZETTEN NAAR INTERACTIEVE NARROWCASTING

Gebruik je reeds narrowcasting binnen je organisatie en wil je dit omzetten naar interactieve narrowcasting, dan helpen wij daar graag bij. Bestaande narrowcasting kan met behulp van onze ontwikkelaars eenvoudig omgebouwd worden. Wij vertellen je hier graag meer over.

Wil je weten hoe we narrowcasting, passief of interactief, kunnen inzetten binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij plannen graag een gratis narrowcasting inspiratiesessie in om dit te demonstreren.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE NARROWCASTING OPLOSSINGEN

Narrowcasting is de manier om jouw bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. Wij bieden verschillende oplossingen op het gebied van narrowcasting:
Wil je narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via narrowcasting.

Interactieve narrowcasting projecten

Hieronder zie je onze meest recente Interactieve narrowcasting projecten. Zo kun je zien hoe onze oplossingen in de praktijk eruit komen te zien.

Apotheek de Schrijver

Apotheek de Schrijver

DE INVESTERING IN EEN GEOWACHT BEELDSCHERM LEVERDE DIRECT EEN BESPARING OP WEKELIJKSE ADMINISTRATIE EN PRINTKOSTEN
Bekijk het project

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam

WIJ ORGANISEREN EN FACILITEREN HOOGWAARDIGE EVENEMENTEN WAARMEE WE MENSEN SAMENBRENGEN, VERBINDEN EN INSPIREREN
Bekijk het project

Houtwerf

Houtwerf

BIJ ONS DRAAIT ALLES OM EEN COMPLEET ASSORTIMENT VAN HOUTPRODUCTEN DAT HET PREDIKAAT CIRCULAIR DRAAGT
Bekijk het project
Bekijken alle Interactieve narrowcasting projecten
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu