Manageyourmedia

DE INVESTERING IN EEN GEOWACHT BEELDSCHERM LEVERDE DIRECT EEN BESPARING OP WEKELIJKSE ADMINISTRATIE EN PRINTKOSTENALDUS STEVEN DE SCHRIJVER, APOTHEKER

In België geldt een wachtdienstregeling die bij wet voorschrijft om Apothekers van dienst uit de nabije omgeving te tonen zodra de betreffende apotheek zelf gesloten is. De Geowacht database realiseert een goede regionale spreiding en een eerlijke verdeling van de wachtbeurten over de deelnemende apotheken.

Vraag:

Om de apothekers van wacht in onze etalage te laten zien moeten wij wekelijks een nieuwe kleurenprint maken. Hier zit behoorlijk wat werk in want daarvoor moeten wij eerst de gegevens handmatig opzoeken in de Geowacht database. Kunnen jullie dit proces voor ons automatiseren met een digitale toepassing ?

Oplossing:

Om de data uit de Geowacht database te kunnen visualiseren naar een overzichtelijke navigatie layout, is het van belang dat de data gekoppeld kan worden. Die koppeling programmeren wij door gebruik te maken van een API (Application Programming Interface). Vervolgens visualiseren wij de verkregen data via de API naar een full screen layout (portrait) waarin alles wordt samengebracht. Denk hierbij aan het tonen van geo locaties in Maps en de automatische QR code generator die matcht met de betreffende apotheken. Alle 720 apothekers die in de hele provincie (en het Waasland) in het systeem van wachtdiensten meedraaien zijn hierdoor nu met een druk op de knop zichtbaar voor de Apothekers die zich in die regio bevinden.

Resultaat:

Steven de Schrijver: De apothekers van wacht worden nu duidelijk zichtbaar getoond op een mooi klein scherm in onze etalage. Onze klanten zien duidelijk de adressen en bijbehorende telefoonnummers en de dichtstbijzijnde apotheken worden ook aangegeven in een Google maps kaart. De QR codes per apotheker worden veel gebruikt en geven direct toegang tot het inladen van de locatiegegevens. Met de Digitale Geowacht oplossing van Manageyourmedia besparen wij nu tijd en we bieden onze klanten een extra service!

Klantinformatie

Bent u ook op zoek naar deze geautomatiseerde geowacht oplossing en wilt u hem in het echt bekijken ? Ervaar het dan zelf en breng een bezoek aan
Apotheek de Schrijver
Branche: 

Interactieve Narrowcasting

Bij deze case hebben wij gekozen voor Interactieve Narrowcasting met een API koppeling. Interactieve Narrowcasting geeft je de mogelijkheid om via het Narrowcasting scherm te communiceren met de klant. De API koppeling mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je heel gericht communiceren met je klant en data visualiseren naar een mooie overzichtelijke layout op het beeldscherm.

Wil je meer informatie over Interactieve Narrowcasting? Neem dan contact met ons op.

Interactieve Narrowcasting
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu