Manageyourmedia

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is het verschil tussen een TV en een professionele monitor ?

Een televisie (TV) is een consumentenproduct. Bedoeld om een aantal uren per dag aan te staan. Veelal niet meer dan 5 uur per dag.  

Een professionele monitor daarentegen is er juist voor gemaakt om 16 tot 24 uur per dag aan te staan. Het is dus belangrijk om goed te letten op het maximaal aantal branduren van een TV of monitor.

Meer branduren betekend dat het beter geschikt is voor langdurig gebruik in een zakelijke/consumenten omgeving zoals in de Horeca of Retail bijvoorbeeld.

Neemt u gerust contact met ons op voor dit soort vragen en dan helpen wij u graag verder.

Hoe bereken ik de juiste resolutie van mijn content ?

Deze vraag valt niet zomaar te beantwoorden. Hangt het scherm in een landscape positie of portrait bijvoorbeeld ?

Is het scherm full HD of alleen HD ready? Dit zijn zomaar wat basis vragen die bepalend zijn voor de optimale weergave van uw content.

 Neemt u gerust contact met ons op voor dit soort vragen en dan helpen wij u graag verder.

Wat moet ik doen als er een storing is aan de apparatuur?

Voor alle storingen geldt dat u ons een mailtje stuurt via helpdesk@manageyourmedia.eu

Wij maken direct een ticket voor u aan, geven u een bevestiging van ontvangst en voorzien u in de te nemen vervolgstappen.

 Natuurlijk kunt u ons overdag ook bellen op een van de mobiele nummers van onze collega's of via het centrale nummer 076-562 03 77.

 Neemt u gerust contact met ons op voor dit soort vragen en dan helpen wij u graag verder.

'Krijg ik een vervangend product als er iets stuk is en hoe lang duurt het voor dat ik dit krijg?

Wij laten u niet in de kou staan, nooit!

Als ter plaatste blijkt dat uw product niet valt te repareren en onze monteur heeft een vervangend of gelijkwaardig product bij zich, dan vervangt hij deze direct. Mocht de monteur geen vervangend of gelijkwaardig product bij zich hebben op dat moment dan krijgt u dit binnen 48 uur alsnog van ons.

 Neemt u gerust contact met ons op voor dit soort vragen en dan helpen wij u graag verder.

Welke abonnementsvormen zijn er voor narrowcasting ?

Onze standaard abonnementsvormen zijn allemaal per maand opzegbaar en hebben een adviesverkoopprijs van € 24,95 per maand.

In de basis omvat dit abonnement het gebruik van ons CMS tbv narrowcasting toepassingen. Dit is inclusief alle online monitoring tools. Met deze tools houden wij de conditie van de content player nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij o.a. zien of de content player aan staat en of deze online is.

 Bestaat jullie organisatie uit meerdere locaties? huren jullie liever de hardware ipv deze te kopen? Plannen wij de content in of doen jullie dit zelf ?

Creëren wij voor jullie de content of doen jullie dat zelf ? Met de antwoorden op deze vragen maken wij een passend voorstel op maat voor een abonnementsvorm die het beste bij jullie organisatie past.

 Het is bij ons ook mogelijk om de hardware te huren of te leasen. Inclusief het abonnement voor het gebruik van het CMS. Zo weet je exact wat de jaarlijkse kosten zijn voor Narrowcasting.

Geen verassingen achteraf. Zo eenvoudig willen wij het houden.

Wat heb ik nodig om narrowcasting toe te kunnen passen in mijn winkel?

Om narrowcasting toe te kunnen passen in de winkel is er een scherm benodigd en een mini pc waarop het CMS draait om narrowcasting aan te kunnen sturen.

Het scherm en de mini pc zijn met elkaar verbonden en moeten worden voorzien van stroom en internet. Een scherm met een ingebouwde pc kan overigens ook, is veelal goedkoper en bespaart ook nog eens ruimte.

Zorg in ieder geval voor een stroompunt in de buurt van het scherm en bij voorkeur voor een bekabelde internetverbinding (Cat-5 UTP). Heb je geen eigen technische dienst dan kunnen wij ook een stroompunt en Internetkabel voor je aanleggen. Internet via wifi kan ook maar dat geeft wel meer kans op signaal onderbrekingen.

Kan de narrowcasting player ook via wifi worden aangestuurd ipv via internetkabel ?

Ja dit kan, echter een wifi signaal is altijd draadloos en daardoor gevoeliger voor onderbrekingen. Dit hoeft niet perse een probleem te zijn als je vrij algemene content laat zien, maar zodra je realtime informatie wilt tonen zoals live feeds, dan zou het kunnen zijn dat dit niet actueel getoond wordt omdat de player met het CMS op dat moment geen internet heeft.

Bepaal daarom bij het aanleggen van de installatie in welke mate de dagelijkse actualiteit van content een rol speelt.

Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

star-emptymenuchevron-down