Manageyourmedia

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je jouw bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.

WAT HOUDT ONZE GRATIS NARROWCASTING INSPIRATIESESSIE IN

Manageyourmedia heeft deze gratis narrowcasting inspiratiesessie ontwikkeld om jou, en jouw organisatie, kennis te laten maken met de mogelijkheden van narrowcasting. Wij komen bij je langs en geven een korte presentatie over wat narrowcasting inhoudt, welke mogelijkheden er zijn en wat je kunt bereiken met narrowcasting. Na de presentatie geven wij direct  advies op maat over passende oplossingen die het beste aansluiten bij jouw bezoekers en jouw doelgroep.

DIRECT ANTWOORD OP AL JE VRAGEN TIJDENS ONZE NARROWCASTING INSPIRATIESESSIE

Tijdens onze narrowcasting inspiratiesessie kijken we samen met jou hoe narrowcasting kan worden toegepast binnen jouw organisatie. Wij geven antwoord op vragen als:
  • Heeft een narrowcasting systeem toegevoegde waarde binnen jouw organisatie
  • Hoeveel schermen heb je nodig om jouw boodschap over te brengen
  • Waar kun je de schermen het beste positioneren
  • Hoe werkt de installatie van het systeem bij jou op locatie
  • Welke boodschap kun je overbrengen via Narrowcasting
  • Welke narrowcasting oplossing past het best
  • Hoe creëer je de content en maak je passende presentaties
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw content op het juiste moment getoond wordt
  • Hoe lossen wij storingen op en voeren we eventuele updates uit
  • Waar kun je terecht met al jouw vragen en ondersteuning
Boek nu geheel vrijblijvend een gratis narrowcasting inspiratiesessie en maak kennis met de wereld van narrowcasting. Vraag het makkelijk en snel aan via ons contactformulier.

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

LAAT JE TWIJFELS WEGNEMEN TIJDENS DEZE INSPIRATIESESSIE

Twijfel je nog of narrowcasting binnen jouw organisatie past, of wil je een beter beeld krijgen van de mogelijkheden op het gebied van narrowcasting, dan is een inspiratiesessie de ideale manier om kennis te maken met deze vorm van marketing en communicatie.

Wij weten zeker dat jij enthousiast wordt van de mogelijkheden die narrowcasting kan bieden, dat is dan ook de reden dat wij deze narrowcasting inspiratiesessie geheel kosteloos en vrijblijvend aanbieden. Ben jij achteraf niet enthousiast, geen probleem, door onze kennis en ervaring kunnen wij je adviseren over andere mogelijkheden van adverteren.

ONTDEK DE KRACHT VAN DIGITALE COMMUNICATIE.

Narrowcasting is breed inzetbaar, de digitale schermen die gebruikt worden voor narrowcasting, en de bijbehorende software, kennen tal van mogelijkheden en wij presenteren die graag aan je.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ben je benieuwd wat wij reeds gedaan hebben op het gebied van narrowcasting? Bekijk onze projecten van onder andere Praxis, Illy, of Total.

Direct een inspiratiesessie inplannen? Neem dan contact met ons op.

MANAGEYOURMEDIA IS DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN NARROWCASTING

Laat je daarom adviseren en begeleiden door één van onze specialisten. Je kunt bij ons terecht voor verschillende narrowcasting oplossingen. Speciaal voor onze klanten ontwikkelde wij ons eigen MYM Content Management Systeem, hiermee kun je in een handomdraai passende content creëren, die aansluit bij jouw doelgroep. Ook deze laten we je graag zien tijdens onze narrowcasting inspiratiesessie.

Wist je dat je narrowcasting ook kan afnemen in de vorm van een abonnement? Dit bespaart hoge kosten en biedt totale ontzorging, vraag onze specialisten naar de mogelijkheden van een narrowcasting abonnement.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu