Manageyourmedia

DE DIGITALE MENUBORDEN VAN MANAGEYOURMEDIA HELPEN ONS EENVOUDIG MET HET AANPASSEN VAN DAGVERSE RECEPTEN BINNEN EEN CONTINUE WISSELEND AANBOD VAN ILLY PRODUCTENALDUS NANCY VAN BELLE, CATEGORY MANAGER FOOD BENELUX

Illy Caffè is ontstaan uit de wil om de hele wereld de authentieke Italiaanse koffie en de ziel van de traditionele Italiaanse koffiebar aan te bieden. Er zijn meer dan 160 koffiebars van illy Caffè in de belangrijkste steden van 34 landen. Ze zijn meestal shop-in-shop geïntegreerd en veelal te vinden op vliegvelden, de drukste straten, in winkelcentra van hoge kwaliteit en de grotere tankstations.

Vraag:

Het volledige aanbod aan illy producten bestaat uit dagverse recepten welke met regelmaat worden aangepast. Het wijzigen van het menu is dan ook altijd een dynamisch proces. Hoe kunnen wij het menu op een elegante wijze presenteren, het continue wisselde aanbod eenvoudig managen en alle content duidelijk en overzichtelijk tonen aan ons publiek ?

Oplossing:

Narrowcasting Menuborden zijn ingezet om volledig aan deze vraag te kunnen voldoen. Deze Digitale Menu Borden worden aangestuurd vanuit het Content Management Systeem (CMS). Door onze ervaringen met shop-in-shop concepten kon alles snel en veilig worden geïnstalleerd op basis van een 2×1 oplossing. Twee professionele monitoren zijn hierbij in portrait modus (rechtopstaand) tegen elkaar aan gepositioneerd. Alle content wordt opgemaakt in hoge resoluties en binnen het format van de illy huisstijl in Full HD gevisualiseerd. Afbeeldingen, video’s en prijzen kunnen allemaal eenvoudig en real time worden aangepast en direct op het scherm worden gepresenteerd of worden klaargezet in de content kalender.

Resultaat:

Nancy van Belle: Het grote voordeel van de Digitale Menu Borden is dat wij voortaan de verschillende menukaarten zoals die voor het ontbijt, lunch en diner maar ook de speciale acties, allemaal op vooraf ingestelde tijden kunnen visualiseren. Het personeel heeft hier geen omkijken naar en kan zich volledig richten op het helpen van de klant. Alles wordt online georganiseerd. De schermen geven een haarscherp beeld waardoor de gerechten nu zowat uit de menu kaart knallen.

Klantinformatie

Op zoek naar een van de vele koffiebars van illy Caffè download daarom nu de ILLY LOCATER app of volg deze link:
ILLY koffiebar locater
Branche: 

Narrowcasting menuborden

Bij deze case hebben wij gekozen voor Narrowcasting Menuborden. De hoge resolutie van onze Narrowcasting schermen maken het voor gasten aantrekkelijk om naar te kijken. Met onze Narrowcasting menuborden, zorg je voor afwisseling in je menu’s en kun je deze direct heel

eenvoudig aanpassen wanneer dit nodig is. Wij maken van jouw menu een flexibel en dynamisch scherm, ontworpen om klanten te informeren, te verleiden - en de omzet te verhogen.

Wil je meer informatie over Narrowcasting Menuborden? Neem dan contact met ons op.

Narrowcasting menuborden
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu