Manageyourmedia

Narrowcasting content

Narrowcasting staat voor een gerichte verspreiding van informatie en inhoud. Bij Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, worden beeldschermen ingezet om dynamische content weer te geven. Dit wordt weergegeven op LCD- en LED-schermen en de content komt hierdoor in beeld bij de kijker die op dat moment in de directe nabijheid van het beeldscherm aanwezig is.
Met narrowcasting wil je jouw publiek aanzetten tot actie. Je wilt dat ze jouw product kopen, of jouw diensten gaan afnemen. Wij noemen dat activeren met narrowcasting. Deze acties kunnen zeer divers zijn. Het kan gaan om het daadwerkelijk kopen van een product of het kopen van extra producten, de bezoeker verleiden tot het achterlaten van feedback of bijvoorbeeld de bezoeker aansporen tot het doen van mond-tot-mondreclame.
Narrowcasting helpt om jouw boodschap duidelijk over te brengen aan jouw bezoekers. Adverteren met narrowcasting kan binnen elke branche en op elke locatie. Het stelt je in staat om jouw eigen televisiekanaal te creëren met content die gericht is op de bezoekers die op specifieke momenten van de dag langskomen. Je bereikt dus altijd de juiste doelgroep op het juiste moment
Bezoekers willen graag geïnformeerd worden, narrowcasting is hiervoor de ideale oplossing. Bewegende beelden worden 60.000 keer beter onthouden dan platte tekst. Informeren met narrowcasting is dan ook de ideale tool om jouw bezoeker te bereiken.
Een doel van narrowcasting is om de bezoeker te informeren over jouw producten of diensten. Een ander doel van narrowcasting kan zijn om jouw bezoekers te inspireren. Wij leggen je graag uit hoe je bezoekers kunt inspireren met narrowcasting.
Interactief jouw diensten of producten tonen, de vragen van bezoekers beantwoorden of alleen die informatie tonen waar jouw bezoekers op dat moment behoefte aan hebben? Probeer dan eens te interacteren met narrowcasting.
Narrowcasting is de uitgelezen manier om bezoekers en klanten te motiveren. Omdat narrowcasting zo enorm veelzijdig is kun je eigenlijk in elke branche en op elke plek motiveren met narrowcasting.
Narrowcasting maakt bezoekers nieuwsgierig, zij willen meer weten over jouw product, dienst of de service die je levert. Heb je eenmaal de aandacht van jouw bezoekers, dan kun je gaan stimuleren met narrowcasting. Je toont de bezoeker de juiste beelden, in de sfeer die past bij jouw doelgroep en met de look en feel die jouw organisatie zo herkenbaar maakt.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu