Manageyourmedia

Activeren met Narrowcasting

Met narrowcasting wil je jouw publiek aanzetten tot actie. Je wilt dat ze jouw product kopen of jouw diensten gaan afnemen. Wij noemen dat activeren met narrowcasting. Deze acties kunnen zeer divers zijn. Het kan gaan om het daadwerkelijk kopen van een specifiek product of het kopen van extra producten, de bezoeker verleiden tot het achterlaten van feedback of bijvoorbeeld aansporen tot het doen van mond-tot mondreclame.

Waar kun je activeren met Narrowcasting

Door het gebruik van de juiste narrowcasting systemen en de juiste content kan je de bezoeker verleiden tot het doen van een aankoop, of het afnemen van jouw dienst. In elke branche kun je met narrowcasting bezoekers aanzetten tot actie. Door pakkende beelden kun je nieuwe leden werven voor jouw sportschool, in een winkel kun je de klant aanzetten tot het doen van een extra aankoop, en in een museum of andere publieke ruimte kun je de bezoeker activeren tot het achterlaten van een review.

Activeren met Narrowcasting, hoe doe je dat?

Activeren met narrowcasting hoeft niet moeilijk te zijn. Door jouw content af te stemmen op de juiste doelgroep en deze op de juiste momenten van de dag te tonen, zal een deel van de bezoekers al overgaan tot actie. Wij geven graag nog meer tips en trics om jouw publiek te activeren met narrowcasting:

Activeren met Narrowcasting door het tonen van gemak

Doordat je met narrowcasting elk type content kunt uitzenden, kun je heel goed het voordeel van jouw product of dienst laten zien. Toon de bezoeker het gebruikersgemak van jouw product, of laat zien hoe jouw dienst het leven makkelijker maakt. Zodra mensen weten dat hun leven makkelijker wordt gemaakt door jouw producten te kopen of jouw diensten te gebruiken, gaan ze over tot actie.

Met aantrekkelijke beelden trek je de aandacht, je veegt eventuele twijfels van tafel en je maakt jouw product gewild en geliefd. Je bent dan aan het activeren met narrowcasting.

Kennismaking met jouw product of dienst zet aan tot actie

De eerste indruk van jouw product of dienst blijft hangen bij jouw publiek. Doe je dit juist en is de bezoeker onder de indruk, dan zal hij overgaan tot het aankopen van jouw product of het afnemen van jouw dienst.

Presenteer jouw product of dienst zo duidelijk mogelijk aan de hand van pakkende content en zet het publiek aan tot actie.

Activeren met Narrowcasting door de juiste look en feel

Pakkende dia’s, aantrekkelijke filmpjes en sfeervolle muziek, jouw merk heeft zijn eigen look en feel. Narrowcasting is de uitgelezen methode om deze look en feel uit te stralen.

Beelden die er aantrekkelijk uitzien zullen de aandacht van de bezoeker trekken en ze vervolgens aanzetten tot actie. Manageyourmedia biedt volledige ondersteuning bij het ontwerpen van content in jouw eigen look en feel. Dit doen wij persoonlijk, of met behulp van het MYM contentmanagementsysteem.

Met het MYM contentmanagementsysteem creëer je de mooiste beelden en zendt je deze uit op vooraf vastgestelde dagen en tijdstippen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het MYM contentmanagementsysteem.

Toon de bezoeker aan dat hij beloond wordt bij het nemen van actie

Jouw bezoeker aantonen dat hij beloond wordt voor de genomen actie doe je door:
  • Een kortingsvoucher bij het achterlaten van een review
  • Twee halen, één betalen
  • Vertel een vriend en ontvang beiden een maand gratis lidmaatschap
Activeren met narrowcasting doe je door de bezoeker te belonen. Een beloning kan een belangrijke rol spelen bij het uitproberen van jouw product of dienst, of het achterlaten van een review.

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Boek een vrijblijvende en gratis narrowcasting inspiratiesessie bij jou op locatie, en maak kennis met de wereld van digitale communicatie.

Narrowcasting is de manier om jouw boodschap op een creatieve manier over te brengen. Via beeldschermen informeer en amuseer je je bezoekers. Je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment van de dag, en op de juiste plek binnen de organisatie.
Plan een narrowcasting inspiratiesessie in

Hulp nodig bij het activeren met Narrowcasting?

Wij helpen je graag! Door jarenlange praktijkervaring weten wij hoe we jouw bezoekers kunnen activeren met narrowcasting. Onze projecten tonen het bewijs.

Wij weten welke content het beste werkt in elke branche. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek een gratis inspiratiesessie.

Wat kan je nog meer bereiken met narrowcasting

Narrowcasting is de manier om je bezoekers te inspireren, te informeren en te motiveren. 
Wil je Narrowcasting uitproberen, vraag dan een gratis Narrowcasting pilot aan, en ervaar zelf de voordelen van het uitzenden van digitale content via Narrowcasting.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Gratis narrowcasting pilot

Plan nu een gratis narrowcasting pilot met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting pilot in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu