Manageyourmedia

Narrowcasting Player

De Narrowcasting player is een essentieel onderdeel van de vereiste hardware voor jouw narrowcasting project. Op de narrowcasting player staat alle software die nodig is om het content management systeem goed te laten functioneren, en dus jouw boodschap over te brengen aan je publiek.

Hoe werkt een narrowcasting player

De narrowcasting player is een minicomputer die jouw narrowcasting scherm verandert in jou persoonlijke tv kanaal. Je verbindt het narrowcasting scherm met het internet met behulp van de narrowcasting player, en deelt alle waardevolle content die je hebt ontworpen met het content management systeem. De narrowcasting player kan van afstand worden bediend, je kunt dus met één narrowcasting player, de content op meerdere beeldschermen afzonderlijk instellen.

De voordelen van een professionele narrowcasting player

Het grote voordeel van professionele narrowcasting players tegenover goedkopere alternatieve oplossingen zit hem met name in de opbouw van componenten die de narrowcasting player stabiel en flexibel maken. Dit komt ten gunste van de complete content en software besturing. Manageyourmedia maakt uitsluitend gebruik van industriële mini pc’s (extern) en beeldscherm ingebouwde pc’s (intern).

Hierbij een samenvatting van voordelen bij het gebruik van een professionele narrowcasting player:

 • Solid State Drive (SSD) dus geen draaiende onderdelen die stoffig kunnen worden
 • Compact en robuust
 • Gigantisch geheugen voor onnoemelijk veel foto’s en filmpjes
 • FULL HD en 4K beeld uitsturing
 • Compatibel met interactieve functies voor sensoren en touch applicaties
 • In eigen beheer ontwikkelde software en hardware configuraties
 • Minimaal 3 tot wel 10 jaar probleemloze besturing van content en software

Gratis narrowcasting pilot

Of narrowcasting past binnen jouw organisatie en bij jouw doelgroep kun je maar op één manier testen. Wanneer je twijfelt, of jouw eigen content wilt laten zien op onze narrowcasting schermen, kun je een gratis narrowcasting pilot aanvragen.
Plan een gratis narrowcasting pilot

Welke factoren spelen een rol bij het kiezen van de juiste narrowcasting player

Narrowcasting players zijn er in verschillende uitvoeringen, hoe kies je de narrowcasting player die past bij jouw eisen en wensen.

Bij het kiezen van de juiste narrowcasting player, is het raadzaam om rekening te houden met de volgende factoren:
 • De content die je gaat uitzenden, zijn dit veelal video’s of met name presentaties
 • Komt de media player in aanraking met vocht
 • Wordt de media player blootgesteld aan vuil en stof
 • Hoeveel geheugen heeft de narrowcasting player nodig
Uiteraard kunnen wij je helpen bij het kiezen van de juiste media player. Ook ondersteunen wij bij eventuele storingen en vragen over het gebruik van de narrowcasting player.

Goedkoop is duurkoop dus ga altijd voor kwaliteit

Manageyourmedia levert alle benodigde hardware voor ieder narrowcasting project. Met meer dan 20 jaar aan ervaring weten wij welke valkuilen er zijn met betrekking tot de keuze voor hardware materialen. Deze kennis delen wij graag met jou zodat je zorgeloos van start kunt gaan met een oplossing voor de lange termijn. Wij adviseren altijd een oplossing die zich in de komende jaren eenvoudig en snel terugverdiend. Gegarandeerd!

Probeer narrowcasting nu gratis uit

Met de narrowcasting player, een narrowcasting beeldscherm, een content management systeem en uiteraard content, heb je alles compleet voor een succesvol narrowcasting kanaal. Wij geven jou de mogelijkheid om dit volledige narrowcasting pakket kosteloos uit te proberen via onze narrowcasting pilot. De narrowcasting pilot geeft jou de mogelijkheid om narrowcasting één maand geheel gratis uit te proberen.

Je krijgt de beschikking over een narrowcasting player, een narrowcasting beeldscherm, het MYM content management systeem en we helpen je op weg met de content. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze pilot.
Plan een inspiratiesessie

Gratis narrowcasting inspiratiesessie

Plan nu een gratis narrowcasting inspiratiesessie met ons in en laat je verrassen met het scala aan mogelijkheden voor narrowcasting of neem contact met ons op.

Plan een narrowcasting inspiratiesessie in
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu