Manageyourmedia

BIJ ONS DRAAIT ALLES OM EEN COMPLEET ASSORTIMENT VAN HOUTPRODUCTEN DAT HET PREDIKAAT CIRCULAIR DRAAGTALDUS PIETER VERBEEK, ALGEMEEN DIRECTEUR

Houtwerf, wij zorgen ervoor! Als internationale groothandel en medeproducent is Houtwerf de specialist in hout, plaatmateriaal, parket en laminaatvloeren. Speciaal- en doe-het-zelfzaken doen ook graag zaken vanwege de hoge omloopsnelheid op de producten, en vanwege de snelle leveringen tegen scherpe prijzen. Met name plaatmateriaal is een veel verkocht product. Gebruik het juiste materiaal voor de juiste klus. Het klinkt eenvoudig maar dat is het vaak niet.

Vraag:

Hoe kunnen wij de eindklant helpen met de keuze voor het juiste plaatmateriaal voor de betreffende ruimte in huis waar men wil gaan bouwen? En hoe kunnen wij ons assortiment in de winkel duidelijk visualiseren en actualiseren ?

Oplossing:

Door het assortiment in te delen in hoofd- en subgenres, maakt de digitale product configurator het mogelijk om de eindklant, in maximaal drie stappen, een weloverwogen keuze te laten maken. Achter deze stappen draait actuele data die vanuit het hoofdkantoor van Houtwerf eenvoudig kan worden gemanaged via het CMS. In de winkel kan het geheel via een touchscreen worden gevisualiseerd daar waar het materiaal zich bevindt. Bijvoorbeeld bij de houtzagerij. Deze applicatie wordt vervolmaakt met een complete back-end.

Resultaat:

Pieter Verbeek: “Wij zijn erg blij met het eindresultaat en stappen hiermee in het volste vertrouwen naar onze DHZ klanten toe. Niet alleen de grote, maar ook de kleinere bouwmarkten reageren erg enthousiast op onze configurator. Het idee om een uniek huis te tekenen, speciaal voor deze configuratie, bleek de juiste te zijn. Dit omdat een huis op het beginscherm heel duidelijk per ruimte aangeeft, in en om het huis, welk bijbehorend plaatmateriaal daarvoor het meest geschikt is. Dit advies is bepalend voor de klant en die maakt op basis daarvan nu keuzes.”

Klantinformatie

Meer informatie over duurzaam geproduceerd hout vindt je via deze link:
Houtwerf
Branche: 

Interactieve Narrowcasting

Bij deze case hebben wij gekozen voor Interactieve Narrowcasting, ondersteund met een productconfigurator. Interactieve Narrowcasting kent veel verschillende toepassingen voor de diverse branches. In deze case wordt Interactieve Narrowcasting ingezet als productconfigrator, maar vragen beantwoorden van klanten of het ontvangen van reviews op diensten en producten is ook een toepassing die gerealiseerd kan worden met Interactieve Narrowcasting.

Wij vertellen je graag meer over de toegevoegde waarde Interactieve Narrowcasting binnen jouw branche. Neem vandaag nog contact met ons op.

Interactieve Narrowcasting
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu