Manageyourmedia

WIJ ORGANISEREN EN FACILITEREN HOOGWAARDIGE EVENEMENTEN WAARMEE WE MENSEN SAMENBRENGEN, VERBINDEN EN INSPIRERENALDUS JACKY STEFFENS, SR. EVENT & ONLINE OPERATIONS MANAGER

Vanuit het internationale Amsterdam brengt de RAI al ruim een eeuw verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar. Innovatie staat in de top drie als belangrijkste bezoekreden van een beurs. De RAI wil graag aan deze behoefte voldoen en heeft daarom het InnovationLAB geïntroduceerd. Dit stimuleert de exposanten om hun innovaties toonbaarder te maken op de beurs.

Vraag:

Welke digitale mogelijkheden stellen ons in staat om innovaties van exposanten, binnen een dynamische en ad hoc setting, toonbaar te maken aan het grote publiek?

Oplossing:

Doordat alle innovaties digitaal bij ons worden aangeleverd, kunnen wij deze per device programmeren binnen de gewenste lay-out van de betreffende beurs en exposant. De inzet van de interactieve Touch kiosken en tablets zijn uitermate geschikt voor intensief hergebruik. Alle dynamische content kan snel worden aangepast.

Resultaat:

Jacky Steffens: “Met de verrijking van de Interactieve narrowcasting touch kiosk kunnen de bezoekers en exposanten van het InnovationLAB, nu hun kennis en ervaring opdoen met innovaties die haarscherp gevisualiseerd worden, op een duidelijke en centrale plek binnen de beurstitels van RAI Amsterdam.”

Klantinformatie

Ervaar het zelf en kom naar de RAI. Voor aankomende evenementen ga je naar deze link:
RAI Amsterdam
Branche: 

Interactieve Narrowcasting

Bij deze case hebben wij gekozen voor Interactieve Narrowcasting met inzet van tablets en touch kiosken. Interactieve Narrowcasting geeft je de mogelijkheid om via het Narrowcasting scherm te communiceren met jouw bezoeker. Niet alleen kan de bezoeker in alle rust zijn eigen informatie opzoeken, jij verzamelt waardevolle klantendata over wat je bezoeker bekijkt en met die data kun jij nog beter inspelen op trend en behoeften.

Wil je meer informatie over Interactieve Narrowcasting? Neem dan contact met ons op.

Interactieve Narrowcasting
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu