Manageyourmedia

MET EEN BEREIK VAN DAGELIJKS HONDERDEN BEZOEKERS ZIJN WIJ BLIJ MET HET PLATFORM VAN MANAGEYOURMEDIA WAAROP WIJ EENVOUDIG CONTENT KUNNEN PUSHEN NAAR HET IMPOSANTE LED SCHERM IN DE GANGALDUS SARAH WACHTENDONK, GEBOUWMANAGER DE ROTTERDAM

Het iconische door Rem Koolhaas ontworpen gebouw De Rotterdam is een begrip in de stad en ver daarbuiten. Niet alleen voor passanten en toeristen is het een bezienswaardigheid. Ook in het gebouw zelf met 41 verdiepingen heerst een bijzondere dynamiek. Dagelijks bewegen zich hier honderden werknemers voort naar hun werkplek.

Vraag:

Om via de liften naar de kantoren te kunnen komen, lopen er dagelijks honderden mensen gemiddeld vier keer per dag door de gang op de eerste verdieping. Zonder in te boeten aan uitstraling en beleving willen wij een gedeelte van de serene muur gebruiken voor relevante informatievoorziening. Welke oplossing is hiervoor geschikt en is daarnaast ook nog eens vanuit elk perspectief realtime, up to date en aantrekkelijk om van dichtbij naar te kijken?

Oplossing:

Gezien de grote oppervlakte is ervoor gekozen om een led-scherm in te zetten en deze integraal weg te werken in de marmeren muur. Het led-scherm kent een pixeldichtheid van 10 mm waarmee volledig gehoor kan worden gegeven aan de nadrukkelijke wensen op het gebied van kijkhoek, kijkafstand en optimale scherpte van de content. Het kunnen tonen van specifieke – en dynamische content wordt mogelijk gemaakt door een Full HD contentplayer welke via het online CMS van wordt aangestuurd. Om het geheel compleet te maken hebben wij verschillende datakoppelingen (API’s) voor geprogrammeerd waarmee alle content wordt gevoed met actuele en relevante informatie afkomstig van externe bronnen. Denk hierbij aan het laatste nieuws, weer, verkeer en OV reisinformatie. Dit wordt allemaal afgewisseld met eigen materiaal, zoals bijvoorbeeld logo’s en bedrijfsfilmpjes van bedrijven die daar gevestigd zijn, maar ook met foto’s van Instagram en posts over De Rotterdam op bijvoorbeeld LinkedIn. Vermelding van evenementen in de stad gekoppeld aan de VVV agenda maakt het hele plaatje compleet.

Resultaat:

Sarah Wachtendonk: De gang en haar stijlvolle marmeren muur zijn nu voorzien van een volumineus en imposant beeldscherm dat toch bescheiden is in zijn verschijning. Het LED scherm zorgt voor een haarscherpe weergave van onze content, zowel van dichtbij als van veraf. Inmiddels maken dan ook vele huurders gebruik van de mogelijkheid om hun logo en aanvullende animaties die zich toespitsen op hun business, groots te verkondigen aan het dagelijks passerende publiek in De Rotterdam.

Klantinformatie

Bent u ook op zoek naar een INDOOR LED scherm en wilt u deze het echt bekijken ? Ervaar het dan zelf en breng een bezoek aan
De Rotterdam
Branche: 

Narrowcasting indoor LED-schermen

Bij deze case hebben wij gekozen voor Narrowcasting INDOOR LED-schermen met verschillende API koppelingen. De hoge resolutie van onze narrowcasting INDOOR LED-schermen maken het voor bezoekers prettig om naar te kijken. De narrowcasting indoor LED-schermen worden vaak bekeken van een korte afstand en daarom willen we een zo scherp mogelijk beeld creëren. De modulaire opbouw van het narrowcasting INDOOR LED-scherm maakt het mogelijk om enorme grote oppervlakten te voorzien van beeld.

Onze expertise op het gebied van API koppelingen geven eindeloze mogelijkheden om heel gericht te kunnen communiceren met je klant en om data te visualiseren naar een mooie overzichtelijke layout op het beeldscherm.

Wil je meer informatie over narrowcasting INDOOR LED-schermen? Neem dan contact met ons op.

Narrowcasting indoor LED-schermen
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu