Manageyourmedia

It’s all about communityAldus Maxime Smakman, eigenaar en head coach van Crossfit Naarden.

Alles draait bij ons om de sfeer in de groep. Ongeacht je niveau, inspireren we elkaar om alles uit jezelf te halen tijdens de groepstraining. Ben je gek op persoonlijke begeleiding en op intensieve workouts in groepsverband? Dan moet je hier zijn. Het team van Crossfit Naarden staat 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor je klaar. Beginner of gevorderd, iedereen is bij ons welkom zolang jij wil werken aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen, en dit in een van de grootste boxen van Het Gooi! Ieder lid heeft een eigen coach for life, welke 100% betrokken is bij jouw progressie. Vijf coaches, die allemaal hun eigen specialistische kennis en achtergrond hebben, om samen met jou je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen!

Vraag:

Crossfit is geen sport zonder gevaren. Blessures liggen altijd op de loer en daarom vraagt het lesgeven veel aandacht en concentratie van onze coaches. Onze lessen duren 60 minuten en daarin worden maximaal tien leden intensief begeleid gedurende de strength oefeningen en workouts. Hoe kunnen wij in diezelfde tijd vertellen over evenementen die gepland staan, meer uitleg geven over sportvoeding, nuttige workout tips geven of community initiatieven met iedereen delen?

Oplossing:

Een imposante videowall opgebouwd uit vier narrowcasting schermen trekt de aandacht en blijkt het juiste antwoord. De schermen zijn in een 2x2 verhouding aan elkaar gekoppeld, waardoor deze een groot beeld tonen. Het scherm is ruim twee meter lang en een meter hoog en dat is ook nodig want er wordt getraind in een ruimte van ruim 100m2 met een hoog plafond. De narrowcasting videowall is centraal opgehangen tegen een wand aan dat direct in het oog springt bij binnenkomst van de box. Niet alleen de leden die aan het sporten zijn zien dus wat er aan content getoond wordt, maar ook de leden die wachten totdat hun les begint. Je kunt er letterlijk en figuurlijk niet om heen!

Resultaat:

Maxime Smakman: Doordat het CMS alle content toont op de videowall, welke wij tijdens de lessen zelf niet allemaal kunnen bespreken, houden wij onze handen vrij om 100% aandacht te kunnen geven aan de sportprestaties van de leden zonder dat andere boodschappen onbekend blijven. Wij zien hierdoor een toename in de verkoop van sportvoedingsmiddelen en een toeloop van vrijwillige deelname van leden tijdens speciale evenementen. Een mooie bijkomstigheid van de videowall is dat deze het whiteboard vervangt met daarop de oefeningen en de workouts voor die dag. Wij hebben de SportBit app gekoppeld aan de content player voor de Narrowcasting Videowall waardoor alle workouts tegenwoordig digitaal op het grote scherm staan gepresenteerd. Dit scheelt weer tijd voor onze coaches. Tijd die ze nu extra aan de leden kunnen geven. De videowall blijkt de ideale oplossing voor deze sportschool. Naast deze toepassing is de videowall een ideale oplossing binnen de verschillende branches. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Klantinformatie

Ben je op zoek naar een Crossfit gym in het Gooi en wil je aan de slag om je conditie, kracht en uithoudingsvermogen op pijl te brengen of naar een hoger niveau te tillen? Maak dan nu een afspraak voor een proefles en ervaar het zelf! Plan nu een afspraak in voor een kennismaking via
Crossfit Naarden
Branche: 

Narrowcasting videowall

Narrowcasting videowall
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu