Manageyourmedia

Alles zo natuurlijk mogelijk is ons streven Aldus Sabine Willemsen, eigenaresse van Beautybar Baarn.

Een enthousiast team van professionals staat 6 dagen per week voor je klaar. Zo kun je hier terecht voor gel nagels, wimper styling, pedicure, massage, botox en fillers behandelingen. Een Spa voor je voeten en een Föhnbar. Inclusief een inhouse huidstudio die op uitsluitend natuurlijke basis zorgt voor een verbetering van je huid. Ruim tien disciplines die je allemaal treft op één plek!

Vraag:

De meeste van onze klanten komen regelmatig terug voor eenzelfde behandeling waar ze erg tevreden over zijn. Tijdens een behandeling zijn wij geconcentreerd aan het werk en geven wij volop persoonlijke aandacht aan onze klant. Hoe kunnen wij tijdens deze momenten de klanten laten zien welke behandelingen wij nog meer kunnen bieden?

Oplossing:

Een Narrowcasting scherm op professionele wijze geïnstalleerd biedt uitkomst. Het Narrowcasting scherm is centraal opgehangen tegen de lange wand dat de klant direct opvalt bij binnenkomst. Ook terwijl je zit te wachten aan de bar of wanneer de klant bezig is tijdens één van de behandelingen.

Resultaat:

Sabine Willemsen: Doordat op het CMS alle content staat verwerkt met daarop alle mogelijke behandelingen krijgt de klant een goed beeld van wat er allemaal nog meer mogelijk is. Compleet met persoonlijke introductie en inhoudelijke uitleg. Hierdoor kunnen onze professionals hun aandacht bij het werk en de klant houden terwijl het Narrowcasting scherm voor ons al het andere werk doet. Wij merken dat er hierdoor steeds meer afspraken voor de andere behandelingen worden bijgeboekt.

Klantinformatie

Ben je op zoek naar een Beauty behandeling van een ervaren specialist? boek dan nu een afspraak via deze link
Beautybar Baarn

Narrowcasting beeldschermen

Narrowcasting beeldschermen
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu