Manageyourmedia

TECHNISCHE GROOTHANDEL MET PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALSALDUS RONALD KOELMAN, MARKETING MANAGER TERUPLAST

Teruplast BV is als sinds haar oprichting in 1962 succesvol als technische groothandel voor met name de landbouw, tuinbouw, industriële sector, coöperaties, inkoopverenigingen, juweliers en de sector voor relatiegeschenken. Het omvangrijke assortiment van ruim 15.000 artikelen onderscheidt zich van andere gerenommeerde, voornamelijk Europese merken, door de grote aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid in een zich steeds vernieuwende markt.

Vraag:

Wij willen graag meer bekendheid genereren voor ons bedrijfspand. Tegenover ons kantoor zit een tankstation waar gemiddeld zo’n 400 stops per dag plaatsvinden. Dag en nacht en het hele jaar door. Hoe kunnen wij op een slimme manier de aandacht trekken van deze mensen om ze bewust te maken van ons bestaan?

Oplossing:

De oplossing is eigenlijk heel eenvoudig: met een Narrowcasting etalagescherm. Om het product assortiment van Teruplast BV goed op te laten vallen is er gekozen voor een High Brightness display in de etalage van de showroom. De content wordt direct op kantoor gepusht naar het CMS. Door de hoge nits waarde van het scherm is deze, zelfs vanachter de etalageruit, optimaal zichtbaar. Als het donker is valt het scherm natuurlijk erg op, maar ook als de zon erop staat blijft de content heel erg duidelijk en scherp.

Resultaat:

Ronald Koelman: Het is heel leuk om te zien dat er sinds de introductie van het scherm in de etalage nu spontaan lokale hoveniers, zwembadinstallateurs en agrariërs uit de omgeving bij ons binnen stappen om te vragen naar bepaalde artikelen uit ons assortiment. Tijdens het tanken kijkt men om zich heen en op dat moment weet ons scherm in de etalage blijkbaar hun aandacht te vangen. Dat is precies ons doel.

Klantinformatie

Teruplast uw technische groothandel! Professionals voor professionals. Eigen voorraad, scherpe prijzen en snelle levering. Bekijk ons brede assortiment aan bewatering, digitale weerstations, klokken, tuinslangen, koppelingen en nog zo ontzettend veel meer. Bezoek hier onze website.
Teruplast
Branche: 

Narrowcasting etalageschermen

Narrowcasting etalageschermen zijn schermen die bestand zijn tegen de verschillende lichtinvallen en goed blijven functioneren bij hogere temperaturen. Deze Narrowcasting etalageschermen tonen je bezoekers wat je allemaal in huis hebt. Voor passanten kan dit net dat ene duwtje in de rug zijn waardoor ze besluiten om binnen te komen. Zoals te lezen is in deze client case, kan Narrowcasting ook als doel hebben om je netwerk uit te bouwen en met locale ondernemers in contact te komen. Tot slot vergroot je met Narrowcasting etalageschermen je naam en je merk en hiermee dus je zichtbaarheid. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Narrowcasting etalageschermen
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu