Manageyourmedia

Bij ons is uw auto in goede handenAldus Patrick Kok, eigenaar Servicestation Kok

Servicestation Kok is al meer dan 30 jaar een begrip in Baarn. RDW-erkend en conform strenge milieueisen, voldoen zij aan alle regels voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw auto. Een enthousiast team staat dagelijks klaar om u van dienst te zijn voor al uw reparties en APK-keuringen. Bovendien wordt elke auto die ter reparatie wordt aangeboden, als service schoon gewassen in de gloednieuwe 25 meter langer wasstraat!

Vraag:

Wij hebben gemiddeld zo’n 300 stops per dag en dat 365 dagen per jaar. Met een grote trouwe klantenkring uit Baarn en omstreken, zien wij onze klanten regelmatig terug voor een van onze vele services. Hoe kunnen wij, met een gezond verdienmodel, op ons station reclame maken voor lokale ondernemers zonder daar zelf verder naar om te hoeven kijken?

Oplossing:

De oplossing is in deze case tweeledig: Om reclame te kunnen maken is er gekozen voor een high brightness display in de etalage naast de entree, aangestuurd met reclamemateriaal vanuit het CMS. Een echte aandachtstrekker waar je niet omheen kunt. De hoge nits waarde van het scherm zorgt er namelijk voor dat deze, zelfs vanachter de etalageruit, optimaal zichtbaar blijft. Ongeacht felle zonneschijn of ander tegenlicht. Het zijn de adverteerders die deze investering in hardware moeten terugverdienen, daarom werken wij met onze partner Media2Day. Zij gaan op zoek naar ondernemers die op het scherm willen adverteren.

Resultaat:

Patrick Kok: Wij weten van tevoren niet wie er bij ons langskomt. Dit kan een timmerman zijn, maar ook een notaris of de chauffeur van een CEO die op de achterbank zit te werken. De reclame op het scherm wordt in ieder geval door iedereen gezien. Klanten komen met regelmaat de shop binnen, om aan ons vragen of zij er ook op kunnen adverteren. Zolang als wij het scherm in de etalage hebben hangen krijgen wij daar een kickback op, en dat maakt het een win-win voor alle betrokken partijen.

Klantinformatie

Bent u in de buurt stop dan even bij Servicestation Kok in Baarn en geef uw auto de aandacht die het verdient. Hier staat klanttevredenheid op één!
Servicestation Kok
Branche: 

Narrowcasting etalageschermen

Narrowcasting etalageschermen zijn schermen die bestand zijn tegen de verschillende lichtinvallen en goed blijven functioneren bij hogere temperaturen. Deze Narrowcasting etalageschermen tonen je bezoekers wat je allemaal in huis hebt. Voor passanten kan dit net dat ene duwtje in de rug zijn waardoor ze besluiten om binnen te komen. Zoals te lezen is in deze client case, kunnen Narrowcasting ook als doel hebben om je netwerk uit te bouwen en met locale ondernemers in contact te komen. Tot slot vergroot je met Narrowcasting etalageschermen je naam en je merk en

hiermee dus je zichtbaarheid. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Narrowcasting etalageschermen
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu