Manageyourmedia

ONZE OMNICHANNEL STRATEGIE HELPT ONAFHANKELIJKE PARFUMERIE RETAILERS DAGELIJKS MEER DAN 100.000 BELGISCHE CONSUMENTEN TE BEREIKENALDUS RUDY KELCHTERMANS, CO-FOUNDER & OPERATIONAL MANAGER

In een ENJOYBEAUTY Parfumerie kom je terecht in een wereld van schoonheid en raffinement. De nieuwste producten, de grootste merken, het beste advies en de persoonlijke service. Met bijna 30 winkels in België staat ENJOYBEAUTY voor scherpe prijzen, unieke voordelen, gratis staaltjes, onweerstaanbare promoties en exclusieve geschenken. De klant staat volledig centraal, de vele verschillende disciplines die hiervoor aanwezig zijn bepalen mede samen het grote succes.

Vraag:

Onderdeel van onze omni-channel strategie is om niet alleen online maar ook instore toegankelijk te blijven voor onze klanten. Er zit heel veel dynamiek in ons assortiment, de periodieke magazines en de speciale acties. Hoe breng je dat allemaal samen in een efficiënte en duurzame digitale oplossing ?

Oplossing:

Met een Interactieve Narrowcasting touchscreen met online Instore Shopping mogelijkheden, wordt de webshop in de winkel gevisualiseerd. Specifieke software zorgt voor een beveiligde omgeving zodat onze klanten niet op andere websites terecht kunnen komen. Promoties kunnen worden toegevoegd aan het winkelmandje, die gekoppeld is aan de kassa waar men direct kan afrekenen. Wel zo makkelijk als bepaalde acties alleen (via het) online (kanaal) worden aangeboden.

Resultaat:

Rudy Kelchtermans: “Klanten hebben nu ook de mogelijkheid om de aanbiedingen uit de webshop in de winkel af te rekenen. Het valt op dat wij hierdoor veel meer verkopen en nog leuker is het dat wij de laatste tijd veel meer magazines versturen. Dit komt voort uit het feit dat steeds meer klanten zich inschrijven voor onze nieuwsbrief op de touchscreens in de winkel. Hiermee is de klantreis compleet!”

Klantinformatie

Ervaar het zelf en kom eens langs, je vindt ons via deze link:
Enjoy Beauty

Interactieve Narrowcasting

Door voor deze relatie speciaal ontwikkelde software toe te passen in combinatie met Interactieve Narrowcasting, bieden wij een unieke maatwerk oplossing. Deze Narrowcasting oplossing is zeer specifiek en doelgroepgericht, en speelt volledig in op de behoefte van de klanten en bezoekers. Met Interactieve Narrowcasting veramel je waardevolle klantdata, hierdoor leer je je klant nog beter kennen. Ook kan de klant waardevolle feedback achterlaten wat bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid.

Manageyourmedia kan ook voor jouw organisatie een maatwerk oplossig leveren op het gebied van Interactieve Narrowcasting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interactieve Narrowcasting
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu