Manageyourmedia

HET TONEN VAN DE JUISTE INFORMATIE MAAKT EEN ESSENTIEEL ONDERDEEL UIT VAN DE UNIEKE CROWNE PLAZA BELEVINGALDUS LUC WESTERLINCK, HOOFDINGENIEUR CROWNE PLAZA

De Crowne Plaza® Hotels & Resorts staan bekend als betrouwbaar en comfortabel, in welke stad je hen ook bezoekt. Onder het motto ‘Welkom in ’t Stad’ trekt Crowne Plaza® Antwerpen met ruim 260 kamers en 14 vergaderzalen voor maximaal 650 personen, zowel regionale-, nationale – als internationale zakenmensen aan. Het dynamische in- en uitcheck proces gaat 24/7 door, en de receptie krijgt vanuit de gasten dan ook veel vragen. Wat is er allemaal te doen in de stad bijvoorbeeld. Het personeel bij de receptie wil haar gasten hier graag goed over informeren, zonder dat dit ten koste gaat van de korte wachttijden voor andere gasten.

Vraag:

Hoe kunnen wij onze gasten te allen tijde volledig en juist informeren over wat er allemaal te doen is in Antwerpen, en hierdoor lange wachtrijen voorkomen tijdens het in- en uitcheck proces?

Oplossing:

Een Interactieve narrowcasting videowall. Wij hebben deze geïnstalleerd direct naast de receptie, door vier grote touchscreen monitoren aan elkaar te koppelen. Al deze monitoren zijn voorzien van op maat samengestelde video content. De gasten krijgen zo toegang tot alle beschikbare informatie over de stad Antwerpen met haar leuke restaurants, interessante bezienswaardigheden en mooie shopping malls. Gasten kunnen zich op deze manier geheel in hun eigen tempo goed en snel laten informeren over wat er allemaal te doen is.

Resultaat:

Luc Westerlinck: Een echte win-winsituatie! De werkdruk bij ons personeel van de receptie is sinds de introductie van de Interactieve narrowcasting videowall behoorlijk afgenomen, de tijd die wij hiermee hebben vrijgemaakt hebben wij gestoken in het verhogen van ons service level naar de gasten toe. Het verblijf voor de hotelgasten wordt hiermee nog aangenamer gemaakt.

Klantinformatie

Ervaar het zelf en boek een overnachting via deze link:
Crowne Plaza Antwerpen
Branche: 

Interactieve Narrowcasting

Bij deze case hebben wij gekozen voor Interactieve Narrowcasting. Interactieve Narrowcasting geeft je de mogelijkheid om via het Narrowcasting scherm te communiceren met de klant. Niet alleen kan de klant in alle rust zijn eigen producten samenstellen, jij verzamelt waardevolle klantendata over wat je klant zoekt.

Wil je meer informatie over Interactieve Narrowcasting? Neem dan contact met ons op.

Interactieve Narrowcasting
Top

Plan een inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Plan een pilot

Pilot

Bedankt voor uw interesse in onze infographic.

Dienstenkaart download

Direct contact? Vult u dan hieronder uw email adres of uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

menu