PRAXIS

Praxis is er voor de makers! Of je nu iets repareert of iets eigenhandig creëert, het geeft een voldaan gevoel. Praxis levert al vele jaren een ruim assortiment aan binnen en buitendeuren van het gerenommeerde merk CanDo®. De servicebalie medewerkers krijgen hier regelmatig vragen over en zij geven de klant graag vakkundig advies.  Zo’n proces kan veel tijd in beslag nemen.

Vraag:

Wij willen de klant het volledige assortiment van CanDo® laten zien maar in de winkel is daar beperkt ruimte voor beschikbaar. Hoe kunnen wij er toch voor zorgen dat klanten een weloverwogen keuze maken in hun ideale samenstelling en met die configuratie naar de servicebalie komen om te bestellen?

Oplossing:

Een digitale deuren configurator biedt uitkomst. De product configurator maakt het mogelijk om de klant op een hele grote tablet in maximaal vier stappen te begeleiden naar het maken van een keuze voor de gewenste binnen of buiten deur. Overzichtelijk en eenvoudig, gewoon in het pad waar de deuren staan gepresenteerd. Zodra de gewenste configuratie is afgerond wordt deze automatisch gemaild naar de servicebalie waar de Praxis medewerkers klaar staan om de definitieve bestelling in behandeling te nemen.

Resultaat:

De interactie met de klant wordt nu optimaal benut! De Praxis medewerkers krijgen voortaan kant-en-klare aanvragen binnen en de klant weet direct wat iets kost en wanneer de deur geleverd wordt. Omdat het allemaal heel pragmatisch werkt ervaart de klant dit als een uitstekende service.

Ervaar het zelf, de dichtstbijzijnde Praxis winkel vindt je via deze link: Praxis

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: