Grab & Play

Wanneer kinderen het naar hen zin hebben dan hebben de ouders dat ook. Onze Grab&Play solutions maken van winkelen een uitje voor ieder kind. Pak de controller op en Play. Klaar met gamen, dan leg je de controller terug en automatisch springt het beeld weer naar de reguliere video content. Mama, gaan we morgen weer naar die leuke winkel ?

API connections

Steeds meer bedrijven en websites ontwikkelen publieke open API’s. Onze API connections zijn volledig geautomatiseerd en altijd up to date. De mashup creaties transformeren jouw data naar dynamische en begrijpelijke visualisaties. Zo kun je bijvoorbeeld al jouw videocontent afwisselen met de metro dienstregeling binnen jullie unieke layout. Maar ook de apotheek van wacht op een bepaalde locatie in een Google Maps-webapplicatie behoort tot de eindeloze mogelijkheden. API delen ?

Web Design & Development

Een sterke professionele website kent zowel esthetische als technische uitdagingen. Design en Development zijn in onze visie dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een foto alleen zegt vaak meer dan 1000 woorden maar niet iedere foto kan alles zeggen. Met onze Web Design en Development tools creëren wij hierin graag voor jou de juiste balans. Wat is jouw 1e indruk?

Web Applications

Een eigen web applicatie hoeft helemaal niet duur te zijn en het geeft je een grote voorsprong op de concurrent. Onze Web applicaties zijn 100% stabiel en worden volledig aangestuurd vanuit de cloud. Investeringen in eigen servers en dure licenties zijn dan ook helemaal niet nodig. Wij kennen de dynamiek van de online wereld en programmeren dan ook met het oog op de toekomst. Met een vast en laag tarief per maand ben jij verzekerd van gedegen onderhoud. Wat mogen wij voor jou gaan bouwen ?

Special Solutions per branche:

Amusement | Retail | Health & Beauty | Hospitality | Office

Special Solutions Client Cases