Projectmanagement

Wij werken in teamverband voor de klant! Uw wensen en eisen (PVE) worden zorgvuldig behandeld door ons projectmanagement team. De projectmanager, de spin in het web van uw opdracht,  communiceert met u, uw collega’s, derde partijen zoals interieurbouwers en IT bedrijven en de locatie welke het betreft. Deze locatie kan uw eigen winkel zijn, een franchiser en of een Shop-in-Shop.

Wat verstaan wij allemaal onder projectmanagement ?

Het uitvoeren van sitesurvey(s), het maken van de projectdocumentatie, projecttekeningen en het bijhouden van de project flowchart. Tevens draagt projectmanagement zorg voor de coördinatie van alle afdelingen en externe betrokken partijen. Uitgangspunt is hierbij altijd om het project voor alle betrokkenen zo effectief mogelijk en binnen de afgesproken tijd te laten verlopen.

Bij de installatie zorgen onze engineers voor de vakkundige montage van de apparatuur, player(s) en de benodigde bekabeling.

Omdat er verbinding moet worden gemaakt met het internet kan er worden gekozen om te koppelen aan een bestaande internetaansluiting.