YES! EXPERTS IN HAIR 

Kwaliteit, luxe en aandacht voor een betaalbare prijs, bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. De salons van Yes! zijn voor iedereen toegankelijk en je kunt dan ook altijd binnen lopen zonder afspraak. Wekelijks zijn er nieuwe acties en worden er hoogwaardige foto’s gemaakt van nieuwe creaties met kunstwerken aan kapsels. De salons kennen ruime openingstijden en hebben een duidelijke menustructuur voorzien van prijzen, leuke acties en tijdelijke extra services. Deze prijzen werden tot voor kort getoond in print op doeken in de etalages van de salons.

Vraag:

Door onze grote landelijke dekking is het vervangen van de doeken in de etalages erg kostbaar en arbeidsintensief. Welke duurzame digitale toepassingen zijn er geschikt om deze dynamiek aan communicatie met (toekomstige) klanten te vergroten binnen een beperkt budget ?

Oplossing:

De doeken in de etalage zijn vervangen door zogenaamde high brightness schermen welke in portrait positie (rechtop) aan een buis zijn gemonteerd die bevestigd is aan het plafond. Hierdoor is alle bekabeling netjes en uit het oog weggewerkt. Deze professionele monitoren hebben een véél hogere lichtopbrengst dan doorsnee monitoren. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het gebruik in etalages. Alle content programmering wordt door ons bediend vanuit het CMS dat zowel alle schermen tegelijkertijd als afzonderlijk van unieke content voorziet. Vanwege het beperkte budget is alle hardware in een lease constructie aangeboden waardoor de gehele investering over langere tijd wordt uitgesmeerd met als mogelijkheid om alles na de besproken termijn voor een kleine restwaarde over te nemen.

Resultaat:

Wij zijn per direct van de hoge kosten af voor het vervangen van de doeken en kunnen nu tegelijkertijd veel meer dynamiek brengen in het tonen van content materiaal. Doordat de schermen overdag duidelijk merkbaar opvallen krijgen wij ook veel meer passanten binnen dan voorheen. Met deze luxe uitstraling bruisen onze etalages van de energie. Haarfijn en messcherp!

Vindt je dichtstbijzijnde Yes salon via deze link: Yes Experts in hair

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met mij op: