TOTAL

De tankstations van Total zijn een aangename thuishaven voor menig weggebruiker. De bezoeker is op doorreis en de verwachtingen liggen dan ook hoog want iedereen wil snel, veilig en goed geholpen worden. Algemene informatievoorzieningen spelen een belangrijke rol in het proces van tanken tot aan het afrekenen en door continue drukte kunnen de Total medewerkers die informatie niet altijd persoonlijk brengen.

Vraag:

Hoe kunnen wij in slechts enkele seconden onze klanten snel en efficiënt informeren over actuele verkeersinformatie, weersvoorspellingen en promo’s binnen ons loyalty programma ?

Oplossing:

Door een scherm direct bij de kassa te positioneren informeert u de klant exact daar waar de meeste aandacht is, tijdens het afrekenen. Bij de koffiecorner hebben klanten doorgaans iets meer tijd dus daar kunt u meer laten zien dan bij de kassa. Meerdere boodschappen bijvoorbeeld, tegelijkertijd verdeeld over twee schermen naast elkaar. Het Content Management Systeem (CMS) ondersteund alle dynamische content zoals actuele verkeersinformatie en weersvoorspellingen. Dit wordt pijlsnel afgewisseld met foto’s en video’s (met de hoogste resoluties) over lopende acties en customer loyalty programma’s.

Resultaat:

Nu alle belangrijke reizigersinformatie wordt afgewisseld met promoties en deze op de juiste locatie worden gevisualiseerd, is de doorlooptijd aan de kassa veel sneller geworden. Klanten zullen bij een eerstvolgende tankbeurt graag weer bij Total stoppen door de prettige klantbeleving; men wordt snel, veilig en goed geholpen.

Heeft u al een Total Card ? Volg de link voor héél veel voordeel en leuke acties Total

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: