TOTAL

Met een netwerk van honderden stations verwelkomt TOTAL u in de gehele Benelux. De stations van Total zijn een aangename thuishaven voor menig weggebruiker. De bezoeker is op doorreis en de verwachtingen liggen hoog want iedereen wil snel, veilig en goed geholpen worden binnen een aangename sfeer. Het concept Total is inmiddels een begrip geworden en de uniforme uitstraling in ieder station is dan ook uniek en conform.

Vraag:

Tussen het tanken en het afrekenen willen wij méér interactie genereren met onze klanten. Welke eenvoudig toepasbare oplossingen kunnen jullie hiervoor inzetten, rekening houdend met de strenge veiligheidsvoorschriften die aan onze stations worden gesteld?

Oplossing:

Uitgedachte achtergrondmuziek is het sleutelwoord tot het creëren van een aangename sfeer. Wissel je de muziek af met Instore Commercials, voorzien van een eigen tune met soundeffect bijvoorbeeld, dan vestig je tegelijkertijd de aandacht op zaken waar de klant zich dan dus wel ineens bewust van wordt. Promoties in de shop bijvoorbeeld. Met behulp van de juiste audio apparatuur bereik je een volledige spreiding van de muziek op de gewenste plaatsen van het station, rekening houdend met de verschillende volumes. De installaties worden uitsluitend uitgevoerd door gekwalificeerde installateurs met brandveiligheid hoog in het vaandel.

Resultaat:

Met een netwerk van honderden stations kunnen wij nu een uniforme uitstraling garanderen door de inzet van professioneel geprogrammeerde achtergrondmuziek binnen het Total format. Mooie bijkomstigheid is dat alle muziek gevrijwaard is van rechtenafdracht aan de Buma/Stemra in Nederland en de Sabam in Belgie. Deze besparing levert ons jaarlijks voldoende op om zowel extra marketing activiteiten te kunnen genereren als bestaande stations van nieuwe Audio en Video apparatuur te kunnen voorzien. Allemaal zaken die voorheen veelal niet in het budget pasten. Al met al is deze oplossing voor ons een win-winsituatie.

Heeft u al een Total Card ? Volg de link voor héél veel voordeel en leuke acties: Total

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: