SPA ONE

SPA ONE, quality wellness for body & mind. Ervaar een unieke totaalbeleving met een veelzijdigheid aan sauna’s, whirlpools en zwembaden in combinatie met de culinaire kunsten van de bekroonde keukenbrigade. Ontspan in de heerlijke weldadige rustruimtes en geniet van een massage of een beautybehandeling. Kosten noch moeite zijn gespaard om iedereen te kunnen laten genieten binnen deze exclusieve wellness ervaring. De lat ligt hoog en dat maakt SPA ONE zo uniek.

De infrastructuur van alle Audio apparatuur speelt een belangrijke ondersteunende rol in het verwezenlijken van dit vooruitstrevende concept. De verscheidenheid aan muziek binnen de verschillende ontspanningsruimtes zorgt voor een beleving bij de klant die alle wellness optimaal intensiveert.

Vraag:

Hoe zorgen wij ervoor dat de muziek op de juiste manier bijdraagt aan deze unieke klantbeleving in iedere ruimte waar men kan ontspannen zonder dat dit als hinderlijk kan worden ervaren ?

Oplossing:

Door alle Audio apparatuur automatisch in te regelen kan de gehele aansturing over alle zones worden bediend vanaf één locatie door één persoon. Iedere zone kan op basis van volume en bron afzonderlijk worden aangestuurd en tevens per thema met verschillende muziek genres worden geprogrammeerd.

Resultaat:

De ultieme Spa beleving wordt ondersteund door de diversiteit aan muziek die naadloos aansluit bij alle thema’s in de verschillende relax ruimtes. Meervoudige versterkers te bedienen via een gebruiksvriendelijke mixer zorgen met diverse volumeregelaars voor de optimale volume verhoudingen binnen de verschillende gelegenheden en dat allemaal met slechts 1 muziekcomputer. Hiermee is de gehele Audio ervaring compleet. Een bezoek aan SPA ONE zal menig bezoeker nog lang nablijven.

Ontdek het zelf en maak snel je reservering bij Spa One via deze link: SPA ONE

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met mij op: