SOLOW

SoLow, wij maken winkelen leuk! SoLow staat voor funshoppen voor een hele lage prijs in een ontspannen sfeer. Met tientallen winkels verspreid door heel Nederland is er voor iedere klant, elke week wel weer iets leuks en verrassends te vinden. Van leuke hebbedingetjes, tot handige gebruiksartikelen. Alles moet goed en goedkoop zijn, maar vooral leuk.

Vraag:

Er moet een leuke positieve sfeer in de winkels aanwezig zijn die past bij ons imago en die de klanten omarmd tijdens hun zoektocht naar een leuk artikel. De ervaring leert dat hoe langer men in onze winkel blijft, hoe meer men uiteindelijk koopt. Hoe kunnen wij onze klanten onthaasten ?

Oplossing:

Een muziekprogramma dat toegespitst is op een ‘middle of the road’ doelgroep bereikt iedereen tussen de 8 en 80 jaar oud. De muziek, welke via een mini pc wordt aangestuurd, staat in directe verbinding met het streaming platform dat vanuit de cloud dagelijks wordt aangevuld met nieuwe en afwisselende muziek.

Resultaat:

Door in te loggen op het streaming plaform kan de marketingverantwoordelijke op het hoofdkantoor nu heel eenvoudig de uniformiteit van de muziek binnen het SoLow concept op iedere winkelvloer bewaken. Doordat de muziek gevrijwaard is van rechtenafdracht aan de Buma/Stemra wordt er ook nog eens behoorlijk bespaard.

Ben je op zoek naar een SoLow winkel bij jou in de buurt volg dan deze link: So Low

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: