RAI AMSTERDAM

Vanuit het internationale Amsterdam brengt de Rai al ruim een eeuw verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar. Innovatie staat in de top drie als belangrijkste bezoekreden van een beurs. De RAI wil graag aan deze behoefte voldoen en heeft daarom het InnovationLAB geïntroduceerd. Dit stimuleert de exposanten om hun innovaties toonbaarder te maken op de beurs.

Vraag:

Welke digitale mogelijkheden zijn geschikt om de innovaties van exposanten binnen een dynamische en adhoc setting toonbaar te maken ?

Oplossing:

Doordat alle innovaties digitaal bij ons worden aangeleverd, kunnen wij deze per device programmeren binnen de gewenste layout van de betreffende beurs en exposant. De inzet van Digitale Touch kiosken en tablets zijn uitermate geschikt voor intensief hergebruik. Alle dynamische content kan snel worden aangepast.

Resultaat:

Met de verrijking van het InnovationLAB kunnen exposanten en bezoekers nu hun kennis en ervaring opdoen met innovaties die haarscherp gevisualiseerd worden op een duidelijke en centrale plek binnen de beurstitels van RAI Amsterdam.

Voor aankomende evenementen in de RAI ga je naar deze link: RAI

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: