NIKKIE 

Nikkie Plessen begon in 2011 met het ontwerpen van een kleine collectie dat haar persoonlijke stijl representeerde. Inmiddels zijn haar modemerken uitgegroeid tot volwaardige spelers in de internationale modewereld. Nikkie wordt verkocht in eigen Brandstores maar ook Shop-in-shop bij grote gerenommeerde warenhuizen. Nikkie lanceert meerdere keren per jaar een nieuwe collectie. Ter activatie van het merk wordt er met grote regelmaat nieuwe video content gemaakt. Die content moet ook zichtbaar zijn in de winkels. Een absolute voorwaarde hierbij is dat alle content op ieder verkooppunt uniform en actueel is en matcht met de collectie die op dat moment getoond wordt.

Vraag:

Kunnen jullie een oplossing bieden die garandeert dat onze content op ieder verkooppunt zichtbaar is, in hoogwaardige beeldkwaliteit wordt getoond en altijd actueel is?

Oplossing:

Het karakter van de verkooppunten is erg divers en daarom vraagt iedere installatie om een creatieve oplossing. Daar waar er bij shop-in-shop verkooppunten strenge restricties gelden op basis van maatvoering en facilitaire voorzieningen, kennen de brandstores bijna ongelimiteerde mogelijkheden.

Om te kunnen voldoen aan de absolute voorwaarden die zijn gesteld, maken wij in de basis gebruik van drie essentiële factoren die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een betrouwbaar Content Management Systeem (CMS), professionele Full HD monitoren en een stabiel netwerk op ieder verkooppunt. Het vertrouwen dat wij in de loop der jaren bij Nikkie hebben gewonnen stelt ons in staat om steeds weer nieuwe creatieve oplossingen te bedenken en uit te mogen voeren.

Resultaat:

De contentplayers zijn allemaal geconnect met het internet en daarom is het voor het marketing team een fluitje van een cent om snel en eenvoudig content te wijzigen binnen het CMS. De monitoren tonen alle video content in de hoogst haalbare resoluties. Onze ervaringen met shop-in-shop oplossingen binnen warenhuizen als de Bijenkorf en Hudson’s Bay hebben als grote voordeel dat wij daar de weg kennen. Installaties worden snel, geruisloos en zonder overlast uitgevoerd.

Op zoek naar een Nikkie verkooppunt bij jou in de buurt ga dan nu naar deze link: NIKKIE

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: