NIK&NIK

Nik&Nik heeft de Europese en Aziatische mode-industrie wakker geschud met een complete kledinglijn voor jongens en meisjes. Het label, in 2015 opgericht door ontwerpster Nikkie Plessen, is één van de snelst groeiende Nederlandse modemerken voor kinderen.

In de brandstores wordt volop aandacht gegeven aan de kids die, vaak samen met hun ouders, komen shoppen. Er is altijd een grote pot met snoep aanwezig, er klinkt lekkere muziek op de achtergrond en op het grote scherm te midden van de kledingcollectie worden video’s met de nieuwste collecties getoond.

Vraag:

Wij merken dat ouders graag de tijd nemen voor het zorgvuldig uitkiezen van een leuke outfit. Tijdens dit proces is het de kunst om te voorkomen dat kinderen ongeduldig beginnen te raken. Kunnen wij het grote scherm waarop de Nik&Nik content wordt getoond ook gebruiken om de kinderen daarop te laten gamen?

Oplossing:

Dit vraagt om een oplossing die niet zomaar voor het oprapen ligt. Met onze Grab & Play technologie hebben wij dit toch mogelijk weten te maken. Zodra de controllers, die netjes in de oplader staan bij het scherm, worden opgepakt, springt het scherm in een fractie van een seconde over van de Narrowcasting content naar een spectaculaire game op de Nintendo Wii of Playstation.

Zodra de controllers weer worden terug gelegd dan switcht de game direct naar de branded video content van Nik&Nik.

Deze technologie is speciaal ontwikkeld en door ons samengesteld voor veelvuldig gebruik. Hierdoor is de gehele oplossing uitermate geschikt voor winkels die druk bezocht worden.

Resultaat:

Het is de kunst om kinderen het naar de zin te maken zodat de ouders op hun gemak kunnen shoppen. Dit heeft natuurlijk ook een positief effect op de omzet. Met deze betaalbare oplossing is dat plaatje helemaal compleet. Kinderen hebben inmiddels de weg naar onze winkels gevonden en een leuke bijkomstigheid is dat er daardoor nu ook steeds meer ouders binnen komen die nog niet eerder van het merk Nik&Nik hadden gehoord.

Op zoek naar een Nik&Nik winkel om even te gamen? ga dan naar deze link en check de brandstores: NIK&NIK

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: